Lördagskväll....

SItter hos Carin och skriver!
Vi har precis börjat göra oss iordning för att festa för första gången sen 1 november. Det ska bli skitkul! Vi har lurat hit Malin oxå, blir kanon!!

Mera detaljerad info om helgen kommer imorgon. Ska blogga lite medans jag kollar Vasaloppet!

Trevlig kväll!

Börjar ordna upp sig nu...

Mina fötter gör inte längre lika ont, kroppen är fortfarande stel men lika glad är jag för det!! :)

Har haft en skönt sovmorgon och ätit en god frukost. Suttit i all sköns ro och pluggat ett par timmar nu på fm för att vara lite redo inför eftermiddagens pass i skolan.

Längtar tills mina fötter är återställda så jag kan dra på mig joggingskorna och springa lite. Men framförallt så vill jag börja gå igen!! Har blivit otålig. Det är iofs rätt skönt att känna så!

Idag är det 60 dagar kvar tills jag och Daniel ses igen! Halva tiden har gått och jag längtar! Han är verkligen värd att vänta på!!  Snart får vi kramas igen :)



Jag har fått Spotify av Melle, det är ju riktigt bra! Det uppmanar jag alla olagliga typer som laddar ner musik att skaffa. Smidigt värre! :)

Vasan forts...

Vasaloppet inleds med en 500 meter lång transportsträcka mot den kommande 3 km långa backen. Den berämda flaskhalsen.
När vi tagit oss upp för den och nått högsta punkten på hela loppet så inser jag att min vänstra fot redan börjar bränna. Det innebär att jag håller på att få skavsår. Och det är absolut ingen konstighet om man heter Kristin Samuelsson. Skavsår är lite av min vardag. Men just inför idag har jag verkligen preppat mina tassar. Smort, masserat och tejpat. Allt för att slippa...
Väl uppe frågar jag Carin om vi kan stanna... Jag får av mig sko och strumpor och drar av ren ilska av mig all tejp jag har och tänker att det får bära eller brista! Jag får vänja foten med att det ska göra ont!



Som man kan se på skylten så är det 87 friska kilometer kvar till Mora! Inte kul!
Sitter i Carins soffa nu och har redan vid 13-tiden lyckats slå i mina ömma och trasiga hälar två gånger ordentligt!

Dagen före

I söndags morse så blev jag hämtad hemma av Carin och hennes föräldrar.  Vi åkte ungefär en timme lite drygt innan det var dags för första stoppet och lite te och macka. Smarrigt men kallt om tassarna.
När klockan slagit 11 stannade vi ytterligare en gång för att äta lunch. Pastasallad x 2 portioner var det som gällde.


   

Efter någon timme så rullade vi in i Mora. Där var det inlämning av skidorna för valla. Köpa tejp för att förhindra skavsår och det viktigaste, hämta ut våra nummerlappar.
Har ni någonsin skådat två så lyckliga töser.....?? hihihi...

 

Efter att ha fixar plåtarna så köpte vi lite energibars och dryck och varsitt nytt mellanlager i form av en microfleecetröja.
Sedan återstod det bara hitta stugan vi hyrt och äta åter en måltid innan det var dags att gå och sova.
Vi hann även med en skön fotmassage!!



Vi satt vid middagsbordet och räknade upp hur mycket vi ätit sista dagen, detta kom vi fram till!

SpagettiCarbonara till frukost (carin åt fil och macka)
Två smörgåsar och te
Pastasallad x 2
Banan
Bulle
Pastasallad
Vaniljmunk
Spagetti och köttfärssås x 2

och så drack vi 3 liter dricka i var....

Försöka å få i er det här!
Fortfarande mätta!

Vi gjorde det!!

Ligger hemma i sängen nu. Kroppen värker, fötterna framförallt!
Men vi gjorde det! Jag och Carin tog oss igenom det förbaskade Vasaloppet. Vi nådde vårat mål och det var att komma i mål.
Skriver mer imorgon!

Grymt bra jobbat Carin!
Jag är riktigt nöjd! LÄnge sen jag var så nöjd med något jag själv presterat!!

Sista inlägget....

Ligger i sängen med Mickan och väntar på att Melodifestivalen ska börja... Båda två är så fruktansvärt mätta... ATt jag är mätt är inte så konstigt. Har ätit två stora portioner Spagetti Carbonara och efterätt på det! Carin var oxå här på middag och det blev lite hetsätning mellan oss två....det hoppas vi tat vi har igen på måndag...men nu känns det mest plågsamt.

Kommer antagligen inte skriva nått mer förrän på måndag kväll/natt när jag åter är hemma igen. Ingen dator eller internet kommer följa med upp. Fokus är numer inställt och allt annat än skidor, valla, kläder och mat är oversäntligt!

Ni kan följa loppet på nätet eller visa sms (om sms står det på http://hurfankomvipadeniden.blogg.se/ som är min och Carins gemensamma blogg)
eller på vasloppet.se

Må gott och skicka en tanke på måndag =)

Packning för hela slanten...

Ikväll ska jag sova hos min syster, så jag ska packa inför det, även ha med lite annat för morgondagen. Det bjuds på mys och lasagne ute i Bergshamra.

Det ska även börja packas inför Vasan. Vet inte riktigt hur jag ska klä mig eller så, men jag packar nog ner lite flr mycket och sen får jag helt enkelt se vad det lider....

Skidorna ska skrapas och göras rena inför ny vallning som sker på söndag i Mora....hihi....Det är inte alls långt kvar nu och det börjar kännas läskigt!

Ledig dag...

Vaknade imorse och undrade om det kanske var lördag, det kändes så i hela kroppen! Men, idag är det fredag och jag är ledig!! Det är ju bara sååååååååååååå skönt. Första dagen på länge som jag känner att jag inte behöver eller måste göra nått!

Känner mig dock fortfarande seg efter gårdagens huvudvärk....inte bra...

Bilder från fotograferingen...

Träffade på Melle idag och hon hade med sig resten av mina bilder....
Några smakprov från den här gången....
Mycket rosa blev det!!



 

 



GAhhaa...

Mitt huvud dunkar och gör asont!! Vill inte, vill inte, vill inte få migrän!!! Det vore ju en fantastiskt dålig uppladdning inför helgen....det är nog bara för att spänningarna har släppt nu när alla redovisningar är över!

Skoldag

Idag är inte en vanlig dag i mitt liv. Jag måste sitta i skolan HELA DAGEN!! Det är bara sååååå obekvämt... Jag är inte gjord för att sitta i skolan.

Började morgonen med en mysig grötfrukost med min svärmor. Fick två knippor tulpaner som tack för inbjudan!! Mina älsklingsblommor!

Ska hem efter den här dagen och röja så  mina tulpaner gör sig lite bättre än i stöket som det är nu!

Wiiii....



En veckas semester är inbokad!
Den 15e augusti åker jag, Daniel, Mickan och Johan till Spanien för att njuta av sol och bad. Åh det ska bli såååå skönt!

Nu blir det till att plugga på den obefintliga spanskan så man kan snacka lite skit med lokalbefolkningen!
Bra initiativ Michaela!

Vad är det som går och går.....??

I em/kväll har jag och Carin varit ute och Powerwalkat för att tömma våra kolhydratdepåer för att på nytt börja ladda upp! Vi har gått runt runt i Norrtälje och pratat en otrolig massa...Men tiden gick faktiskt förvånadsvärt fort och vi avslutade promenaden med att äta en smarrig pasta på Pizzera Esplanaden!

Nu är det snart dags att sova och ladda för redovisningarna imorgon....Är inte så förtjust i att stå och prata inför folk, men jag antar att det är vad nöden kräver....

Då var det dags...

Ska snart ut till Tina och plugga iför morgondagens presentation. Erika kommer och hämtar mig vid 12 och det är bara lite som ska fixas innan....

Två bilder som jag fått av Melle....ett litet smakprov från förra onsdagen!

 

Snart så kommer dom....

På torsdag kommer mina nya bilder som jag tog för en dryg vecka sen då....Ska bli kul att se hur det blev! Melle ska skicka ett eller två smakprov som kommer komma upp här ikväll eller imorgon....förutsatt att jag också tycker dom blev bra!

Såå, håll tillgodo!

Natt i natt....

Jobbar i natt! Det är bra pengar men fasen vad jag blir bakåfram....har sovit mellan 14 och 18 lite till och från och vet inte ens om jag är trött eller pigg nu....Har stoppat i mig en brakmiddag och gör mig mentalt redo att åka runt i Roslagen i natt. Men det som verkligen motiverar mig är ju just att den 25e så kommer cashen... och då är det bäst att det är en bra kosing!!

Nu ska jag packa lilla väskan, klä mig och göra mig redo!
Ska jobba med Therese så jag gissar att natten kommer gå undan, med mycket skratt och snack!!!!
Om ni vaknar mitt i natten och känner att "attans vad jag skulle vilja prata med Kristin nu" så är det bara att ringa....varän i världen du befinner dig!

Rekord igen...

Igår slog jag ett deltagarrekord! Vi var hela 25 st på absen! Så många att vi  med nöd och näppe fick plats! Det är riktigt kul att så många börjar komma!

Märkte att när jag skulle gå till gymmet, så hade jag oroväckande ont i min högra vadmuskel, nästan på framsidan! Det är INTE bra alls...Vasan närmar sig med stormsteg och det sista jag vill just nu är ju att det hände rmig nått som skulle hindra mig från att fullfölja....Så alla ni som läser, håll en liten tumme för att jag ska klara mig ända till på måndag kväll =)

Carins föräldrar ska åka med som TEAM Cookie/Stiiin, det känns riktigt bra. Att ha en bil som inte körs hem av oss känns oxå riktigt skönt! Carin har varit lite orolig, men jag har försökr lugna henne med att vi frejjar att köra hem. NU slipper vi ens tänka på det! Grymt skönt!

Snacka om att förvåna...

Går bakom ett par nere vid ån påväg till bibblan. Funderar på ditt och datt när jag plötsligt hör att mannen framför mig lägger av en riktig brakskit....han verkar inte medveten om att jag går bakom, för det nästa som händer är att han lägger av en till!!!! Och inte bara att han slöpper sig, han böjer lite på benen för att det ska "hjälpa" till lite....

Jag fann mig inte riktigt, gick förbi dom och tjejen fnissade lite.....

Sköna gröna söndag...

Tog mig en lång och skön sovmorgon. Pratade med Daniel igår natt igen, och det blir ju lite sent när man ska tajma varandra....

Har precis varit ute och gått med Lisa och avnjutit en smaskig lunch! Solen mötte oss många gånger och det är så ljuvligt!

NU är det dags att ta tag i plugget en stund och sen ska jag rensa ur min garderob och byrå på kläder....det är verkligen på tiden...sen blir det lite gårdsloppis.. hahhaha...NOT!

Det är även dags att sätta ihop ett nytt spinningpass...har ni nått bra förslag på låtar som är sköna att spinna till??

Alla Hjärtans Dag



Det första jag gjorde imorse när jag kom hem från jobbet var att jag fick öppna min Alla hjärtansdags-present från Daniel! Jättefint halsband med tillhörande örhängen! Tack Älskling!!!!


Sen pratade vi en stund på telefon och det är bara såååå härligt att höra hans röst!! Det är bara 70 dagar kvar tills vi ses igen!!!




Sov sen en stund innan det var dags att bege sig upp till SPC för att lira match, vinst med 16-1 och en ganska odramatisk tillställning! Men det var fantastiskt mycket folk och tittade.


Käkade middag med Andreas och hans medhavda Norrlänning. Det fick bli en kort träff istället för en helkväll. Sen åkte vi till stugan och fikade innan de två begav sig tillbaka till stan.


Nyss kom Melle, Stoffe och Juan hit för att titta på Melodifestivalen och sen film! Jättemysigt!! Gillar den lilla familjen :)


Typiskt....folk kärar ner sig...

Mina planer för morgondagen har snabbt ändrats....Andreas har fått napp och ska gå på riktig date på lördagen istället för att sympatihänga med mig....  :)

Kul för honom, lite mindre kul för mig... som det ser ut nu, blir det en solo-kväll.....men men... det hinner kanske ändra sig!

Är det fredagen den 13e som spökar??

Höll förresten på att få skivstången i pallet på gymmet.....hur kommer det sig???

Kolla in!!

Addade karl på skoj på facebook, och se på tusan....han ville vara min bästis oxå!!! hihihi....
En riktig hunk!


Två av mina kära vänner på samma kväll....niiiiiiice!!

Imorgon är det matchdag! Ska bli kul. Jag och Lina Ö blir forwardspar. Lina är fiskaren nr 1 så det blir mycket spring för mig imorgon, ska vara fröken halvvägs.  Medans Lina så stå och glassa framför mål ;) (hihihi....eller?) Jag väntar mig storpublik oxå. Vet inte varför, men tror att jag har sagt till alla jag känner att masa sig dit!

Efter matchen ska jag in till stan och träffa Andreas. En av mina kompisar från barndomen. Vi gick på samma dagis tills mina föräldrar bestämde att vi skulle packa väskorna och dra norrut... Han har äntligen flyttat hem till Sverige igen och det är inte lika svårt att ses....ändå blir det sådär med nått år mellan gångerna... men vi skyller på Dubai :)



Vi ska umgås, äta Mc.Donalds och sen gå till Claras jobb å hänga, kanske smaka nått bakverk....(hon jobbar inom samma företag som äger VeteKatten....å alla vet ju hur mycket smarr dom har)



Sen vet man aldrig, med två Stockholmare kan det resultera i att vi hamnar ute i nattlivet... eller?? Men Stiiin är ju alltid redo... hihihihi....dansmackorna tar inte stor plats =)

Fredagen den trettonde



Ringde precis till Arlanda för att höra hur det går för mamma och pappa att ta sig hem....min otur har redan startat... får prata med en kvinna...vet inte om hon jobbat hela natten, men jag frågar i vilket fall som helst hur det går för deras flight, om den beräknas komma i tid, 19.20?

- Den beräkans till 20.20...
- Så den är en timme försenad??
- Nej, den ska landa 20.20
- Alltså tjugo över åtta?? Inte 19.20 som beräknat, alltså sjugo över sju...?
- Eh... jo precis. 19.20.....

Oh no....får ringa och höra igen...vette tusan om jag törs lita på den där virrhönan....

Snart är det dags att gå upp, ska plugga, träna, rensa ur kläder och sova idag....sen så är det dags att vara taxi och sen jobba! En välplanerad dag helt enkelt!


Kvällsmys

Emelie kom förbi ikväll på en fika. Scones och te!
Jättemysigt och riktigt roligt. Vi fick en liten genomkörare för magen av allt skratt! Herregud....
Sen kom henki och sällskapade....dom e ju så söta!
En härlig kväll!

 

Trött...vad är det som händer....???

Imorse så var det återigen träff på bibblan, men idag så kom vi fram till ett par saker så vi kan jobba på lite själva nu. Det är skönt. Vi ska ses igen på måndag och fixa. Efter att vi suttit i 2 h och pratat om presentationen och lagt upp lite inför examinationen så delade vi på oss.... Träffade Åsa och Emily på väg ut och lurade med mig brudarna på en fika... Jag är rätt bra på att övertala...iofs var det inte jättesvårt i just det här fallet!
Det var mycket mysigt och det sades många kloka ord! Eller så svamlades det på rätt bra.

Efter en timme så kikade Jennie in och köpte lite lunch och mitt sällskap byttes ut men jag satt kvar =)
När hon ätit upp gick vi och köpte lite grejjer inför helgen och en Alla Hjärtansdags present till Daniel.....som han iofs inte får förrän han kommer hem... men men.... ihihihihi....



När jag kom hem så satte jag mig och började läsa om det vi ska ha på examinationen. Lite om pedagogiken som vi ska använda oss av också. Men blir så otroligt trött så fort jag kommer hem. Det går inte att hålla isg vaken. Och jag vette fasen vad det är som händer.....Man kan väl inte vara hur trött som helst, eller??

Daniel

Längtar JÄTTEMYCKET efter Daniel!
Det saknas något helt enkelt... eller det finns ju där... men på tok för långt bort!! hihihi....
Men snart så har 4 månader gått!


Snyggo....

Snart ny dag...

Vid lunch åkte jag och Melle in till stan för att fota oss hos Erik. Det var jättekul! Många coola bilder togs det. Melle är verkligen en naturbegåvning...inte många bilder som inte blev bra! Snygg e hon oxå :)

Bilderna får vi nästa vecka, ska bli kul... men det är innan redigering... han behävde lite mer tid på sig för att fixa och trixa, men det får väl gå =)

Så nästa vecka får ni se smakprov på bilder....

Väl hemm aigen så var det plugg och inläsning för  hela slanten. Snart är den här kursen slut, det ska bli skönt, samtidigt som det är mycket som ska göras klart! Lite stressigt måst ejag säga... men nu är det dags för SENCEMAKING!!!!

Kl 19 var det middag på Stockholmavägen hos Johan och Mickan... Jättegod kyckling med potatis till! Det gjorde dom bra, ett riktigt teamwork verkade det som! Sen glarre till efterrätt!

Den här dagen är nu till ända och en ny väntar inom kort!

Vilken start....



Vaknade i morse av att telefonen ringde.... SHIT!!! jag har försovit mig! Pulsen upp i 200 och stressen kom snabbt över mig!

Pratade med Daniel sent i natt och ställde klockan lite för tidigt antar jag! För jag har tydligen stängt av alarmet och somnat om.

Nu är det så att alla mina planer för dagen raserades på grund av detta och jag måste nu tänka om och föröska få ihop det ändå.... inte så lätt måste jag säga!

Får se hur den här dagen blir.....magen kurrar iaf... inte ätit sen 18 igår... inte så konstigt alltså!


Vilket väder...

Efter lunchen så tog jag, Daniels mamma och mormor en lång promenad i skogen runt Kragsta. Vilket härligt väder och vilken härlig natur! Så fint! Äntligen behagar solen att släppa igenom några strålar och ge oss det vi behöver!!



Hur vackert som helst!

En lugn och skön dag...so far...

Började dagen med ett skönt spinningpass på Nautilus. Det börjar bli stadiga 6 personer minst! Jättekul!! Sen bar det av till bibblan för att träffa tjejerna och planera inför veckan. Sedan hem och plocka ihop kläder för att åka ut till svärmor och tvätta... har inte turen att  ha tillgång till tvättmaskin i lilla stugan. Sen blev det lite plugg, promenad och uppläggning av ett par jeans! Skitbra!!!

Nu ska vi snart åka in till Norrtälje och äta middag på Esplanaden  jag, Kjelle, Sussie och Johan... kanske Mickan oxå, om hon inte jobbar :)

Kl 19 är det innebandyträning och jag hoppas att vi blir många idag. Match i helgen och 100% är det som gäller! Undrar om man blir back-jävel eller forwards-stjärna i helgen...hm....

Sovplats fixad...saker faller på plats

Ringde runt en massa igår för att hitta en vettig sovplats och på eftermiddagen föll sovbiten på plats... Pratade med en jättetrevlig man som har en liten stuga 7 km från Mora. Det enda som han kände sig tvungen att informera om vara att det redan är tå inbokade, det vill säga, Carin och jag måste lära känna två nya människor. Som dessutom är män!!!!

Inte några större problem ansåg vi och hoppas på att dom är proffs på att valla och är inbitna Vasalöpare så att vi på morgonen när vi vaknar känner doften av nykokt gröt och annat gott! Hm.. kanske önsketänkande men vem vet, det kan bli verklighet!

Det börjar bli lite nervöst, har vi laddat upp rätt? tränat tillräckligt? kommer vi orka? kommer vi klara av att hålla ihop? Vad gör vi om en stupar?? Var ska vi ställa bilen, Mora eller Sälen??

Hur som helst, dagen D börjar närma sig och vi är båda riktigt taggade!

50%

Hälften av det som skulle göras idag har blivit gjort. Vet inte om jag är nöjd eller inte. Det enda jag vet är att det blir till att fortsätta plugga ikväll och det hade jag inet tänkt mig från början... men men.... det blir ju inte alltid som man tänkt sig.

Nytt abspass är iallafall klart och det känns ju bra, har docl inte kört igenom hela en enda gång än, men va fan.. är ju rutinerad absare nu så det är väl bara att improvisera om det skulle skita sig =) eller hur?!

Har ringt runt och fixat lite med Daniels paket oxå, det är rackigt va svårt det ska vara... men förhoppningsvis så är det grejjat nu!

Nä, dags att  byta om och pallra sig till gymmet =)
Löpning, abs och step-up på schemat! Såååå kul!

Så trött.....

Kom hem för en stund sen. Jobbat min sista natt på ett par dagar nu. Känner mig tyvärr ganska pigg, funderar på allt jag måste ta tag i när jag vaknar:

- skola
- abspass
- träning
- planering inför Vasan

När detta är gjort så ska jag leda pass på Nautilus. Vilken rivstart på veckan :)
Idag är det exakt två veckor till vasan. Om två veckor är jag och Carin just nu en timme ut i spåret och stakar oss fram. Förhopningsvis så har vi skitkul och är med om ett litet men jobbigt äventyr!
Innan dess är det lite annat som måste göras. PIL-kursen ska avslutas och redovisas, finalen iserien i innebandy likaså, Dannemora förlorade mot Östhammar och därav ligger vi återigen lika och vinsten avgörs först efter att matchen den 21 feb har blåsts av.

Nä, nu ska jag jaga rätt på John Blund... han kanske kan slänga lite grus i ögonen på mig så jag måste blunda

Dags igen

Igår bestämdes det att på onsdag är det dag igen. En ny fotografering med en ny fotograf. En yngre kille som vill ha porträtt till sin portfolio! Jag och Melle ska in till Stockholm. Får vi se om det blir annorlunda bilder mot förra gången.

Han vill tydligen bli en ny Bingo Rimer, alltså fota i lättklätt, men tack och lov är han inne på temat Glamour nu, och det passar min kropp lite bättre än i bara underkläder.

Så, om det blir några bilder återstår att se =)


Personlig utveckling

Har sovit en stund på morgonen, men jag har verkligen svårt att inte vakna när klockan börjar närma sig 11....

Släpade mig iväg till gymmet. Har inte tränat så mycket som jag velat den här helgen men jag ursäktar mig med att jag jobbat mycket.... 30 h på tre nätter...

Hur som helst, JAG HAR SLAGIT ETT LITET PERSONLIGT REKORD!! Jag sprang/joggade (välj själva) 7 km på 33 minuter.... det tycker jag var bra!! Vet nu att jag kan springa lite fortare än jag trott och att jag har flåset.

Lörrda

Har precis vaknat efter att ha sovit alldeles för lite för att ha jobbat hela natten. Bara tre timmar...inte okej... Men jag planerar att gå upp och träna en stund. Då kanske jag blir trött igen och kan slagga en stunde till i eftermiddag. Det är nästan ett måste.

Det är lite typiskt, varje gång som Daniel har haft möjlighet att sitta vid internet så har det tajmats med att jag jobbat...Men någongång så borde vi få till en nätdate ;)
Följer resan på hans blogg.


Min Snygging

Ska om någon timme träffa Melle och snacka lite skit. Hon bor ju i Rimbo nu och det går inte att vara lika spontan längre med att träffas.

Mommo...

Igår mötte jag upp syster vid Knutby Torg för att tillsammans åka ut till Mommo som fyllde år!
Väl där ute så var Hanna och Alfred oxå där, och det var faktiskt riktigt mysigt. Mormor, morfar, Erica, Hanna, Alfred och jag!
Vi fikade, pratade och skrattade. Det var verkligen länge sen vi sågs.
Grattis Mommo!!!

VILKEN DAG...

Bäck The Babe och Stiiino......

Det var en rolig eftermiddag!!


Carin å Jag!

Igår så hade vi verkligen qualitytime!

Det är verkligen mysigt!
Gud vet allt vad vi pratade om :)
Kände vid ett par tillfällen....ganska långt efter midnatt...att jag gled iväg in i drömmarnas värld, då hör jag:
"Håller du på å somnar?"
eller
"Vet du vad jag har tänkt på...."
eller
"Stin, hur tänker du göra med det här....?"

Hahahaha..hon är lite mer av en nattuggla och jag är morgonpigg.... men det gjorde inget. Jag gjorde så gott jag kunde tills jag inte orkade kämpa emot längre....

Skola, träning och essentiella behov....

Det är ju ungefär detta som mitt liv består av mest hela tiden....När ska det hända något utöver det vanliga?

Promenad (borde det varit)
Frukost
Har pluggat på förmiddagen
Lunch
Tränat på em/kvällen
Middag
Plugga lite till
Sova

Alltså, jag är egentligen rätt så nöjd med mitt liv! Men ibland önskade jag bara att det skulle dyka upp en överraskning, något oväntat eller att det skulle hända något spännande. För jag måste erkänna att i min rätt så ok vardag, så har jag svårt att skapa dessa moment själv!

Igår var Carin här och sov över. Hennes lya är ett renoveringsprojekt så då passade vi på å mysa lite! Det är typiskt ett sånt inslag som min vardag behöver.

Blek, fet och ful....

Hur många känner inte så den här tiden på året... kanske inte alla tre, eller ens två men kanska någon av dessa tre otrevliga adjektiv....

Jag har i allafall bestämt mig för att försöka göra något åt en av dessa... den bleka...jag kikar numer nästan dagligen på en sista-minuten-resa till något varmt resmål. En vecka i början på april tänkte jag! Är det någon som vill hänga på??

Jag hade sånt flyt i somras att jag jobbade den soliga perioden och var ledig när det var dåligt väder. Min kropp har inet blottats för sol på över 6-7 månader.... ¨

Minns en härlig dag på försommaren när jag, Jessi, Empa och Mia hade en grym helg, kväll och natt!
Vi solade, badade, grillade, skrattade, skålade, dansade och var uppe hela natten lång...Dagen efter hängde vi i parken, latade oss, fikade, kastade boll och pratade....Avslutade i Roslagsbro och kollade på kussi när han spelade där pga avstängning!

       


Har du??

Sitter och funderar på vad jag ska skriva.... har ganska mycket som jag funderar på, men samtidigt måste man någonstans begränsa hur mycket av sig själv man ska dela med sig av! Eller hur?? Hur tänker ni andra som bloggar...

Dagen har varit halv-kreativ på förmiddagen och en stund efter lunch. Sen blev det lite fix med grejjer till Daniel, det är banne mig inte lätta att förstå alla anvisningar och sånt. Men jag tror att vi fick till det bra.

Skolkar....hiihii....

Sitter hemma hos T och T i deras lilla hus...Det är såååååå himla mysigt här! En aningens kallt jämfört med min kokande stuga, men det funkar! Brasan knastrar och gröten vi åt till lunch ligger och myser i magen. VI försöker vara duktiga och plugga, men så plötsligt dyker det upp en tanke hos någon av oss om vi bara MÅSTE prata en liten sanbbis om! HAhahahaha.. har det hänt förut? Japp!!!

När jag är klar här ska jag åka några km åt vänster (sett från där jag står när jag går ut) och då hamna i Kragstatorp för att avnjuta en hemlagad middag och snacka skit! Mys det me!

Sen ska kvällen sluta på Nautilus med kondtitionsträning och lite styrka så bicarna är starka nog för att stava runt mig på 9 mils-banan mellan Sälen och Mora.


Nu var det ett tag sen....

Har nyligen vaknat efter att ha jobbat natt. Blev inringd igår mitt på dagen och då är det svårt att få till en bra sömn innan jobbet.
Men natten var bra, jobbade med svärmor och det är ju riktigt kul!
Har ringt runt och lyssnat och försökt fixa, men attans vad det ska vara svårt ibland....önskar att saker bara kan flyta på. Iofs tycker jag ju att det är kul att ringa runt och prata, men när resultatet inte blir riktigt som man tänkt så....

Nu ska jag fortsätta med pluggandet. Vi i den lilla gruppen à trois ska ses imorgon och har ju lite att läsa tills dess....även skriva.

Blir ingen innebanyd idag heller, ska ta en lång PW och det får räcka för mig =)

Dags igen...

Nu sitter 66% av vår grupp samlad här på bibblan för att sätta igång med dagens arbete.
Sitter och funderar på om jag ska göra om mitt abspass lite till ikväll...fick en kommentar senast som menade på att det kanske var dags....sen är det plugg som gäller, mitt förändringsarbete och annat som ska göras parallellt.

Nä, nu ska vi sätta fart här....så vi blir klara!

Gym och mys


Söta Lisa!!

Sitter i soffan hemma hos Lisa och gäser....å vi är såååååå mätta! Vi åt ändå bara två tacos var....
Det är så trevligt att sitta ner, äta en god middag och bara prata om ditt och datt....( Lisa vet vad ditt och datt står för .... hihihi)

Innan Lisa hämtade mig utanför gymmet för att åka till flygis, så hade jag en riktigt gym-dag. Jag sprang på löpbandet utan att det kändes speciellt jobbigt och körde igenom överkroppen ordentligt!
Riktigt skönt faktiskt...svetten lackade på kroppen! Känner när jag ska gå efter att ha suttit en stund att jag kommer ha träningsvärk imorgon!!

Nu är det filmdax, en riktig löööövestory! Kan det blir bättre?? hihi....

Backspegeln 3

Vid 18-tiden igår kom Freddo hit. Jag hade lagat klart middag så vi slog oss ner på en gång och slevad i oss käket =)
Och sen pratade å pratade å pratade å pratade vi... vi ses så sällan att det blir jättemycket att ta igen....



Efter att ha ätit både varmrätt och efterrätt så gav  vi oss ner på stan... och hamnade på Gamla Stans Trädgård...Å va många vnner det var ute... Lisa och Malin, Åsa och Emily, Krammer och sen kom Ludde, Daniels kusin Pernilla....hur kul som helst!!!

Åsa och Emily övertalade oss att haka på till På G, och sen efter det drog vi upp till Mpbergs för att shakea lite!
Vid 02 så var det dags att åka hem, släppte av Freddo hos sin bror och fortsatte hem.....
En riktigt trevlig lördagskväll!

Lite jobbigt är det när man lägger sig och det dunkar och brusar i öronen för att dom är helt slut efter att dunka dunka =)

Backspegeln 2

Lördag morgon vaknade jag upp i sängen...blev smekt på kinden, slickad på halsen.... av Erica och Marcus katt Majsan....Jag är lita allergisk så det killade och kittlade i näsan och halsen....hua...

Frukostdags och sedan skulle vi göra oss iordning för att dra in till Norrtan. Ut till bilen...den jävlen startar inte... ringer Marcus som säger att vi ska prova ladda batteriet en timme...DONE! men bil-j....ln startar inte iaf...så vi ringer till Toyota som garanterar en reparatör inom en timme... ok, det har vi tid att vänta på, men samtidigt växer stressen inom mig... samling inför match kl 13, och den är nu 11.....En timme går och ingen Assistanskår har dykt upp... ringer Toyota igen... och får reda på att den är påväg och kommer om 15-20 min....

Efter en stund ringer Assistanskillen och säger att han är påväg till Danderyd....och kommer efter det... VAFAAAAAAAAAN!! jag har en match att spela!!!! Erica fixar iaf en bil så jag kommer in till Norrtälje, verkligen i senaste laget, kommer upp till Sportcentrum 13.30.....

Efter matchen så kommer Erica för att berätta slutet på storyn och det är helt sjukt.... när de boxerat in bilen till Norrtälje och är på Volvo för att fixa hyrbil så ringer de från Toyota och säger att hon inte behöver ngn....felet var att mattan låg för långt upp under pedalerna så kopplingen inte nått ner i golvet.... SÅÅÅÅÅÅÅÅ SJUKT!!! ahahahhaa.....



Backspegeln 1

Fredagen blev riktigt lyckad!!

Erica kom förbi efter att hon jobbat klart och sen åkte vi till Kista direkt. Med ett litet stopp på Flygis först för lite färd-nötter och bubbelvatten....
Väl i Kista så fixade vi biobiljetterna först... sen bestämde vi att vi skulle shoppa i de butikerna som låg fram till FoodCourten.... :)
Vilken shopping! Båda två hittade riktigt shyssta toppar och vi köpte inte nåt som inte var rea. Erica sparade 1500 och jag 930 på detta! Jippiiiiiiiiii!!

Sen åt vi en god middag på IKKI, yakunikku och laxsushi! Delade såklart... det är lite vår grej att köpa två olika och få halva var.... MMM.... jätte jätte jättegott var det!

När klockan var 18.30 var det dags att masa sig upp till biografen igen. Vi såg Revolutionary Road. Inte en höjdar-rulle kanske men den var ändå okej.....



Det som var det absolut roligaste var under en scen som många började skratta av, bakom oss sitter en man, som skrattar så otroligt speciellt.... ja det går inte att beskriva med ord, men sjukt kul! Hur som helst, så sitter jag och tänker på det, och min syster oxå, för när alla tystnar hör man hans röst litegrann fortfarande och vi böjar skratta..samtidigt (!)och det går inte att stoppa... vi skrattar säkert i 3-4 minuter, vi försöker verkligen skratta tyst, tårara sprutade och tillslut börjar flera skratta, nästan som stöd till oss, så vi kan skratta ut högt och sen kväva skrattet... Helt sjukt!!

Efter filmen bar det av hem till Bergshamra, lite te och tänd brasa för att sedan krypa ner i sängen....

RSS 2.0