....

Det blev en låååååång sovmorgon då Daniel varit ute och festat och jag blev väckt ur min skönhetssömn för att agera taxi!

Dagen har inte varit så effektiv och det innebär att jag inte fått så mycket gjort.

Snart, om två timmar så ska vi på middag hos Johan och Mickan. Det ska bli gott. Och mycket trevlig!

Gaaaaaaahhh... jag har inget att skriva. Får försöka igen en annan gång!

Jag sa nej till festen....

Daniel är på förfest eller på festens fest. Vet inter riktigt vilket. Jag tackade iaf nej till att fira Tobbes 30års-fest. Jag är kanske tråkig tycker ni nu, men ibland måste man prioritera och jag har inte varit hemma och gjort ingenting på jättelänge känns det som och det är hela tiden något som ska göras.

Så, Tobbe, ursäkta. Men jag lovar att komma på 40års-festen!!

Så, istället skulle jag titta på mina två filmer som jag har kvar att se efter att gjort ett premiörbesök på Hemmakväll. Tre filmer för 120 kr/vecka. Tyckte det var en hyffsad deal så jag slog slag i saken och hyrde!!
Men åter så ändras mina hemmaplaner och middag i Gribby med Marcus och Erica står på schemat. Jag inbillar mig att jag ska hinna hem och ha lite mys iaf.... Det är ju faktikst trevligt att umgås med min familj!



Längtar, som den suckern jag är, redan efter min snygga prins som gled iväg på fest.
Han är min ögonsten och älskling!


Förlust

Idag har vi haft match med damlaget i innebandy.

Faaaaaaaaaaaan!!

Vi förlorade igen. Vi är aboslut inte vana efter förra årets vinster. Det finns liksom inte lägre den trygghet som fanns då. Vi har inget vapen att ta till s vi vet fungerar. Det är frustrerande. Jag trodde faktiskt på vinst, för förra matchen gick så bra och jag trodde att vi skulle ro det här skeppet i hamn.

Men, det kommer fler matcher.

Som vi ska vinna!!


Klockan ringde 5.45...en lördagsmorgon....

Klockan ringde 5.45...en lördagsmorgon. Det hade inte varit okej om det inte varit för att jag ska till sjukan och jobba lite. Blev inringd igår och kände att ett par timmar kan jag bidra med före match!

Kl 13.15 är det samling på SPC för uppvärmning och pepp inför matchen 14.15. Har ni inget för er den tiden så kom gärna upp och kolla. Vill ni träffa mig innan så finns jag på avd. 4!

Kram

Fick ett sms....

...av min chef på gymmet vid lunchtid.

"Det är endast en plats kvar på passet ikväll :)"

Roligt värre. Hoppas att det är alla ni som läste min blogg imorse... alla får förstås inte plats eftersom det bara är 16 personer som kan vara med på klassen.

Vi ses ikväll!!!

Vill ni vara med och testa så gäller det att boka. Endast 16 platser!!!

Nu har det gått någon dag utan inlägg. Hm.... Betyder det att jag har ett liv utanför bloggen?? :)

Igår var det först praktik. Sen hem och laga middag för att ge oss iväg på en liten tur till Nånö på fika hos Vickan och Björn. Gott och trevligt!! De är ju inte riktigt kloka i den där familjen så magen fick sig lite träning utan ansträngning!

Sedan skulle vi vidare till Lohärad för att Daniels skulle hjälpa mormor och morfar (hans alltså) att byta en knapp på fläkten och sedan avnjuta en god kantarellsmörgås... Mmmmmmmm.....

Nu till idag!!

Ska snart glida ner för backen till BCV, men senare ikväll, då är det dags för "Utmaningen" på gymmet. Tiden är 18.30. Vill ni vara med och testa så gäller det att boka. Endast 16 platser!!!
Tror att numret till gymmet är 0176-19930.

Ses ikväll!!

Lunchade jag med underbara Carin, tiden flög förbi och det blev dags för mera bebisar och tjocka blivande mödrar....

Tisdag, Tuesday, Dienstag, Mardi.... välj vad ni vill! Vilket språk ni vill, TISDAG IT IS!!!

Tisdag för mig innebär tidig morgon. Det står morgonspinning på schemat och dessutom öppnar jag på gymmet. Imorse när jag kom dit satt det tre karlar och väntade på att få komma in på gymmet och träna som galningar.

Då slog mig tanken att fan, man är hyffsat utsatt där i mörkret, ensam. Menar inte att jag är rädd, för det är jag inte. Men om man nu inte vore så tuff och vältränad som jag är så skulle man kanske vara det! ;)

Hur som helst. Spinningen avklarades med bravur. Förutom det där jäkla head-setet som sedan en vecka tillbaka bestämt sig för att inte tycka om mig och detta innebär att jag får gapa som en annan megafon. Tur att de flesta går på mitt pass regelbundet och vet ungefär vad som komma skall.

Tina smsade mig och ville springa efter praktiken idag. Och så blev det också! Men innan det så lunchade jag med underbara Carin, tiden flög förbi och det blev dags för mera bebisar och tjocka blivande mödrar. Lite mysigare idag!! =)

Bestämde mig för att överraska min älskade syster och svåger med lite fika efter middagen. Så jag åkte dit på hala vägar och gissa om de blev glatt överraskade! Check! å vi fikade och sen skulle jag bara hjälpa till och städa lite mellan alla slangar och plötsligt var klockan JÄTTEMYCKET och jag insåg att jag missat träningen med 30 minuter innan jag ens lämnat Bergshamra! Inte bra! Får ge tillbaka dubbelt på torsdag helt enkelt!

Nä, nu är dey dags för sängen. Har sprängande huvudvärk och funderar på om det är något allvarligt fel. Har ont eller känner mig konstig nästan varje kväll. Inget jag vill eller har lust med!



Natti

RSS 2.0