Vilket strålande väder!!

Blir man inte glad så säg!!
Det är så unedrbart väder ute gott folk. Jag har precis klippt gräsmattan, var för jobbigt attbara ligga och sola tydligen.... :)


Ska snart färga mitt hår, i en härlig Brazil dark brown- färg!!
Det är ju, för er som inte träffat mig på läääääääääääänge avklippt och typ hälften så  långt som förr i tiden.
Gillar när håret är mörkt och snygt, har annars en ganska dassig halvljus färg... Inte rolig!
Låg på gräsmattan och funderade lite idag.... Var på stan en sväng tidigare, och överralt ser jag snygga och fräscha tjejer (killar oxå för den delen... men inte lika många) som sitter och fikar med sina vänninor... OCH RÖKER! Jag skulle vilja ta med alla dessa babes en dag på jobbet.... Är evigt tacksam för att jag under min än korta, men ändå, yrkesverksamma tid fått se skräckexempel på alla möjliga sjukdomar. Och nu tänker kanske en del som så många gånger förr "det händer inte mig".... men tro mig, det kan hända vem som helst. KOL, Kronisk Obstruktiv Lungsjukdom. Att se hur dessa personer får kämpa efter det som vi andra tar så förgivet, inte ens tänker på. Ett enkelt andetag. Att vara tvungen att pressa upp hela axelpartiet och bröstkorgen för att kunna få ner nytt syre i lungorna... Utmana er sjäva att sluta! För fy fan säger jag bara

Hallå!!!!

Nu var det väldigt länge sedan jag bloggade!
Ibland känner jag att det vore riktigt skoj att dra igång bloggen igen, för det händer mycket i mitt liv och jag har mycket att skriva om.
Får ta resumén lite pö om pö!
Nu förstår ni ska jag berätta om vad som händer och sker. Daniel och jag ska flytta. Om precis en vecka bär det av till ny adress och det känns så skönt.
Igår höll vi på att packa hela kvällen. Det gick förvånadsvärt bra tyckte jag. Innan läggdags så skulle jag summera lite och sa "nu är det iaf nästan färdigt i köket, hallen och toan....." och kom samtidgit på att "fan, vi är ju inte klara ens i ett rum...."
Men men, det återstår en vecka, och vi är lediga lite någon dag här och där.
Samtidgit som detta sker fixar vi med vår blivand tomt. Det har grävts provgropar, ritats på kartor  och stegats. Planen är nu att det som ska uppfördas på den tomt vi tänkt köpa är ett 138kvm stort hus som vi ritat själva tillsammans med duktigt folk i vår närhet, ett garage som Daniel säger ska vara mellan 80 och 60 kvm, medans jag tycker att max 50 kvm räcker ;)
Försöker dock deala till mig köket, det vill säga att han inte ska ha så mycket med det att göra likosm att jag inte har i garaget att göra. KÖNSROLLER va?! HAhahahhaa....
Tina som är koordinator för vår lilla reunion :)



Nu gott folk ska jag vaxa mina ben, sen storhandla på flygis och sist men inte minst på middag ikväll med de närmsta av mina pluggisar från sjuksyrreplugg-tiden!
Träffade den här sötnosen en stund igår, det var mysigt!!

RSS 2.0