Aj aj aj....

Idag har jag pluggat som vanligt men även hunnit med ganska mycket annat....

Träffade syster på stan, gick och  kollade på nyårsklänning trots att jag redan hade en som jag skulle ha (kan alltid lämna tillbaka ju), köpte lite smått och gott på H&M, nya skor till min nya klänning... skor är ju bar roligt hörrni!
Sedan mötte mamma upp oss och det blev en härligt god sushi-lunch.

Sen bar det av hem till lilla stugan och det  var dags för vaxning. Systrarna Samuelsson hade tänkt att ha lena ben när det nya året ska firas.....det slutade med att en av oss har lena ben och den andra mindre lena och en brännblåsa på baksidan av låret......hmmm...

Några förberedelser har avklarats och jag ligger nu på sängen och väntar på att få leka sjuksköterska. Ska fixa till lilla Carins sår efter operationen...jippiiiiii.... det är så kul... förhopninsvis blir det lite skvaller oxå...har köpt fika för att hålla henne kvar!! hihihi....



Nästa sista dagen på 2008.....

Borde man kanske skriva en liten årskrönika??

2008 har för mig inneburit ganska mycket.....jag har:

- gjort mitt mittersta studie år, bara ett år kvar nu....
- firat min 24e födelsedag (fick höra häromdagen "25?? blir du så gammal?", tack för den Carin...)
- börjat blogga
- avslutat min relation med Marcus
- varit på Åland med damlaget och upplevt en av det roligaste och mest galna helgerna på lääääääääääääänge
- flyttat tre gånger
- firat midsommar med mina syskon
- firat midsommardagen på Lidö (oplanerat, och tack vare Carin som inte orkade segla in till land och hämta mig)
- träffat världens bästa Daniel
- åkt motorcykel på riktigt för första gången
- åkt polisbil på riktigt
- ätit tunga
- byggt fler saker i pepparkaksdeg än någonsin

 
skulle kunna fortsätta i evighet känns det som, så det där var det jag kom på just precis nu....

Hur som helst så har jag lärt mig väldigt mycket om mig själv och andra oxå för den delen. Jag tror kanske även att jag mognat lite....eller?



Helt plötsligt.....

...så är det vardag igen...iaf för oss som tog lite julledigt men ändå, precis som alla andra i kursen har saker att prestera... hade det inet varit skönt att få vara helt ledig bara?!

Har suttit på bibblan ett par timmar på förmiddagen och sitter nu på em åter igen med samma, intressanta, men svåra uppgift. Tina och jag har verkligen inte gjort det lätt för oss, utan tagit det vi varit intresserade av, så som man ska göra.

Stigma, depression, inledning, diskussion, self och public stigma.....många begrepp som ska redas ut och skrivas ner...

Har även träffat goa Carin och Sara en sväng vid lunch.... Carins mor kom förbi med sina två barnbarn och det blev Gyllende Måsen till lunch för oss alla... Hur gulliga ungar som helst...det är en viss charm med tvillingar...samtidigt som de vill ha samma mängd av uppmärksamhet och det man gör med den ena, ska oxå den andra få göra....undrar om det är något man skulle klara av?! Antar att man i situationen inte skulle ha så mycket val.....

Nä...dags att återgå till studierna och lämna blajet för en stund.....

Till alla er som har långt, rakt hår....

Ända sen jag såg min kompis Christines syster komma ut från köket i ett hår så änglalikt, har jag önska mig ett set med värmespolar....

Man värmer spolarna, rullar upp fuktigt hår på dem och låter spolarna sitta i tills de svalnat, och sen tar man bort dem.. och sim salabim så har man fått sig eb riiiiiiktigt härlig frisyr!

Tog bilder för att visa Daniel hur mitt hår blev när jag använde min julklapp....

 

Tjusiga lockar va?!
Apparaten finns i min lilla stuga om någon får för sig att vilja ha lite mer volym på sitt hår :)


Hemma i Norrtälje igen...

 


Efter sju timmar i bil, några stopp för intag av föda så är man hemma i lusthuset igen! Det är väldigt skönt att vara bort, men såååååååå skönt när man kommer hem igen.... Har alla saker på plats, inte nerknölade i en väska....

I bilen har vi lyssnat på en deckare av Camilla Läckberg (stavning???)...det är ganska behagligt att höra en behaglig röst läsa för en...

När vi åkt i  ungefär 30 minuter så möttes vi av en JÄTTEFLOCK med renar... det tog säkert en 10 minuter att ta sig förbi...

 

Skidtur eller skittur..??



Imorse skulle vi minsann gå upp i tid...hade ställt klockan på 08.00....och klockan ringde...men det är ju så skööööööönt att ligga kvar.... så vi steg inte upp förrän halv nio!

Efter frullen så bytte mamma och jag om för att ge oss iväg på helgens sista skidtur. Mamma hängde på första varvet, men jag tänkte att idag skulle jag pressa mig lite extra, kansk till och med slå ett litet tidsrekord... så efter att ha lämnat av mamsen så satte jag på iPoden och höjde musiken och gav mig iväg. Första halvan av rundan är mycket kuperat, upp och ner, upp och ner....för att sedan mynna ut i en mer behaglig halva med flackt och lite nedför... med ungefär 4 km kvar känner jag hur varje stavtag känns i mina triceps och varje skidföring svider på mina hälar....är jag förvånad?? Nej, inte ett dugg, men fantastiskt besviken... Jag preppade mina fötter redan igår med dubbla compeed, tejp och kärlek....jag vet faktikst inte vad jag ska göra för att slippa dessa....hur ska jag stå ut i NIO MIL om det visar sig vara likadant när jag ska köra Vasan???

Hur som helst så kan man ju inte låta bli att njuta lite när man åker...tog några bilder ute i spåret....


Min Syster!!



Jag har världens bästa syster!!
Hon är så rolig, så snäll, alltid uppmuntrande och ärlig!
Inte många jag har så kul med som med henne...
Hon är bäst. Alla borde ha en Erica!




Annandagen

Vaknade till en fin och kall morgon. Snön gnistrade och kylan skapade ett knaster under pjäxorna. En ny runda skulle testas. Vi stannade flera gånger för att njuta i solen som smet fram mellan buskar och träd. En fantasktisk dag. Efter en dusch så bar det av upp till skiduthyrningen för att Erica skulle lämna tillbaka skidorna och för att vi sedan skulle gå förbi värmestugan för en varm kopp choklad  med vispgrädde!! Det är ju så gott!!

På söndag bär det av hem till Norrtälje igen....det har känts ganska skönt att vara här och jag undrar hur det blir att komma tillbaka till vardagen utan Daniel....som förövrigt om ett par timmar är framme i Australien.

Tittar på Fanny och Alexander....hemsk film....

 

Första skidturen avklarad

I förmiddags så åkte jag, mamma och syster ut på tur. Erica och mamma hyrde skidor och jag hade mina racer. Min utrusting verkar vara precis så som jag behöver, förutom att jag måste träna på min branta-backar-teknik. Bra fart i nedförsbackar och plan mark, men för halt uppför.

Syster inledde skidturen med förstklassig teknikgenomgång. Den var verkligen behövlig. Flera gånger gick det trögt, och då kunde jag ransaka min åkstil och se "ah...nu gör jag inet som hon sa" och sen gick det bättre! Tack för 4½ år på GIH :)

Nu sitter vi alla i soffan och läser/tittar på tv/bloggar/vilar....precis så som det ska vara efter en stunds frisk luft på fjället...Den goda risgrynsgröten som Marcus kokat ligger nu och hittar sin plats i magen....mmmmm...riktigt god!

Daniel har rest iväg och sitter nu någonstans på Heathrow och väntar in nästa flyg. Hoppas inte att det är alltför ensamt och läskigt!! :)

Julafton i Fjätervålen...



En liten välbehövlig sovmorgon unnade vi oss för att äta frukost först vid kl 10... Efter frullen klädde vi på oss för att gå ut en sväng, upp till backen och kolla läget på fjället!

Vilken dag vi möttes av...vi såg från frukostbordet att det var aktivitet i backen.....

Lite bilder från promenaden och skidbacken....Inte illa!!!

      



122 dagar....

I eftermiddag har jag och Daniel skilts åt för att fira jul på varsitt håll och för att Daniel tidigt på juldagen ska vidare iväg på sin resa runt jorden.....

Känns fortfarande overkligt och konstigt. Fyra månader utan Daniel......
FInns ingen som han!!!




"Vi drar till fjällen....."

Sitter nu i bilen och skriver....tacka för bärbart bredband!!
Jag, syster och svåger är på väg till fjällen för att fira jul. Senare ikväll kommer även mams och paps upp....
Vi kommer iaf att få en vit jul!!!

Funderar på om jag för första gången på måååååååååånga år ska ut på en liten skidtur på julaftonsmorgon...med min nya iPod Shuffle i öronen och snön knastrandes under skidorna....kan en jul börja bättre?

GOD JUL alla som läser i min blogg....vi ses snart på hemmaplan igen!


Jul i stugan....




Igår natt när vi kom hem från Svanberga, var det dags att skapa lite julstämning i stugan.... De flesta klapparna är inhandlade och så även en jättestor gran! Den skulle ställas på plats och pyntas så att klapparna hade någonstans att ligga....

Brand i Svanberga!

Efter att vi spelat matchen i Östhammar så åkte jag hem till Daniels kusiner för att bygga pepparkakshus...igen... börjar bli lite av ett proffs på det där..eller???

Hur som helst så började vi spåna på vad vi skulle bygga...tänkte först en borg med en innergård där det skulle finnas både det ena och det andra....Men sen kom idén om en tågstation med inkommande tåg upp...och det fick det bli!!

Vi ritade ritningar, kavlade, mjölade, skar ut, bakade i ugnen, lät svalna, garnerade och satte ihop!!
Ett riktigt fint jobb!

   
 

Vi började kl.19 och var klara vin 23.30....Sen var det bara en liten detalj till... Ett litet ljus skulle lysa upp vår tåg...Precis innan Daniel ska tända så skojar han och säger:

- Åh nej, det brinner!!! Hahahahaa.....

Sen tänder han tändaren, för den mot ljuset som står på brickan och på nolltid har bomullen tagit eld och hela brickan står i lågor. Och på 30 sek har vårat bygge förvandlats till ett sotigt, smält och oigenkänligt pepparkaksvrak!




Ladda, ladda, ladda.....

Vid kl 16 idag så är det återigen match! Mot Östhammar.
Vi har tidigare vunnit mot dem med 7-3 och 7-4 har jag för mig, och hoppas att vi fortsätter i samma anda!

Truppen inför matchen ser på pappret hyfsad ut, men vi saknar fortfarande vissa spelare som har viktiga roller.....Det vore ju skönt att gå på julledighet med en vinst till....Eller vi måste vinna för att ha en chans att gå upp i div. 2!

Får återkomma med resultat senare, nu är det dags att ladda upp med vatten och pasta.
Håll tummarna!!

TÄVLA I PEPPARKAKSHUSBYGGE!!!

Nu är vårat bygge uppe på Tidningen Hennes blogg!

Tjejen som skriver på bloggen har annonserat ut en tävling med finfina priser....

kolla länken
http://www.tidningenhennes.se/Blogg/Blogginlagg/?blog=36&entryid=3731

Frågan är?! Tävlar jag och Emelie oxå?? hm.....tror inte det....
Ska ikväll bygga ett nytt hus med Daniel och hans kusin Veronika, kanske att jag kan slänga ihop ett bidrag till tävlingen... Ska nog fundera på detta hela dagen.....pepparkaksdeg och kristyr är lite mina verktyg!

Skön julsång i bilen....


Igår var det dags för fika...jag tror nog att det var rekord i få deltagare....men så mysigt! Det var faktiskt riktigt trevligt, första gången alla får plats runt stora bordet!

Varken Ericas karl eller min följde med så vi fick lite tid för oss själv i bilen, jag och syster...Då passade vi på att sjunga alla julsånger vi kan, både en och två-stämmigt...Såååååå fint!!! hihihi...

Väl hemma så chattade jag lite med Carin....tiden går så fort då! Och det verkar som om vi alltid har jättemycket att prata om! Men det är skönt, hon är en klok ung kvinna!

Sen bar det av till Havspiren vid midnatt för att hämta hem en sliten festprisse!!!

Fredag...och 5 dagar kvar till jul....

Jaha ja.... då var det snart dopparedag igen....tänk om allt regn hade kunnat vara snö istället....

Alla julklappar är tyvärr inte inhandlade ännu men inom en snar framtid....förhoppningsvis i em!!

Vaknade idag, snorig och svullen i halsen...det är sååååå tråkigt!
Ikväll är det Julfika i Gribby och det är en årlig och trevlig tradition, dit ska jag!! Träffa hela familjen igen och alla kusiner, mostrar och morbröder...Det brukar vara lite kaos men ändå en varm och trevligstund.

Danny-boy ska ut med jobbet på julbord och för sista gånen på ett tag, göra Norrtälje Stad osäker....man vet ju hur det brukar bli när det är mat och sprit gratis...inte snyggt ;) Så jag gissar på att min mobil kommer att ringa runt 03 och att det då är dags att ta lillbilen upp till Mobergs och hämta hem glader!

Det är bra svårt att inte tycka något negativt om vädret nu....riiiiiiiktigt svårt! Men man får väl se det såhär:
- inga förseningar till jobben
- inga trafikolyckor pga halka
- de som kör plogbilar och traktorer får oxå vara hemma och fira jul!!

DANS DANS DANS

Har alltid varit faschinerad av människor som kan dans...sitter och tittar lite på Youtube.com och hittar massa roliga steg och danser....Alltså, tänk om man kunde hålla på med sånt där på heltid...att få jobba med dans och träning!! Det vore verkligen drömmen....Ja, jag vet tänker man ju nu, varför gör hon inte det då?! Det vet inte jag heller...borde kanske börjat med det när jag var liten istället för massa andra sporter.....

Har iaf bestämt mig för att smygträna lite i stugan... har sparat lite klipp som jag ska repetera tills jag kan dom =)
wohoooooooo....tänk om man bara hade lite mer tid....

Vaknade förresten med halsont imorse...och det har inet blivit bättre....
Fick ringa och boka bort mitt vik på Nattpatrullen...det känns inte kul, men alldeles nödvändigt....VILL INTE BLI SJUK!!!

Länge sen sist....

Det har pga jobb gått nån dag sen jag bloggade...

Måndag:
Var inne i Huddinge för kursstart
Fick smita tidigare för att hinna till gymmet för att leda Abs och Step.... Lisa och Emelie kom och gäst-tränade och var både trötta och nöjda efteråt!! Å JÄTTEDUKTIGA på stepen...!!
Efter träningen så bar det av upp till bowlingen och Daniels sista match innan resan...det blev dock stor förlust... bara Daniel som vann alla sina matcher....
Sendan iväg för att jobba natt...Intro på Nattpatrullen....

Tisdag:
Hade lite sovmorgon, till ungefär 12 =)
Ordnade lite med böcker inför kursen och mötte sedan upp Elin för att gå en julklappssväng på stan....jättetrevligt! Sen fika med Syster...alltid lika trevligt!!
Hem och käkade middag och kramades med Daniel innan det var dags att sova en stund till för att orka ännu en natt!

Idag:
Kom hem strax efter 7 och hoppade direkt i säng...vaknade av att Tina ringde på, klockan var över 12 och jag hade tydligen stängt av klockan.....morr......
Planering och lite info om vårat arbete, promenad och fika!! Riktigt trevligt!!
Får se vad em/kväll har att erbjuda....


Systers födelsedag!

14 December!!



Dagen då  min syster för 27 år sen såg ljuset för första gången......

Men i söndags så var di iaf dags för kalas...eller ska aman kalla det för ett ordnat kaos..för det är precis vad det blir....
Vi vuxna vi kan ju uppföra oss (eller?!) men med skiftande antal ungar blir det en härligt, högljudd stämning...men gud så gulliga dom är kidsen....Alla små söta kusiner...M hade gjort en egen skål i keramik till syrran..så söööööt.!

Brorsans lilla guldklimp kom i tomteluva och snorig näsa....så liten och röd! Ja, sötare unge får man leta efter...Hjälpte Erica att öppna presenten, koppla ihop den och tända...Åhhhhhhhhhh....så go!

Allt som det bjöds på var utsökt och precis i lagom mängd!! Bra gjort Sis!!

Hej hopp....

Glögg och spelkväll

Vi blev hämtade av J och H här vid Lusthuset sen bar det av till butiken för att köpa en liten present till värdparet....

Uppe i lägenheten var det först en liten rundtur och sen dags för glögg och tilltugg... T hade gjort jättefint!! och gott var det oxå!

Efter en stunds fika blev det dags för spel! Och vi brudar gaddade ihop oss och utmanade killarna i CRANIUM....ett spel för hela knoppen!
Och såklart gick vi "tjejteamet" vinnande ur matchen!!
...efter en väääääälidgt jämn omgång...


Match och Glöggkväll....

Har precis landat hemma efter att ha avspelat en ganska lång och målrik match mot Rimbo....Inledningen var under all kritik och jag lev nästan lite rädd... fick inte in många baljor och Rimbo ska ha en eloge för att ha spottat upp sig mycket sen sist.... Men efter Leffes råd "tänk att det är Dannemora vi möter" och en utvisning av nr 66 så trillade målen dit och poängen likaså!!



Matchen slutatde 19-0....

Nu är det snart dags för glögg och pepparkakskväll hos Patrik och Tove...förhoppningsvis blir det lite spel och skoj oxå....Tror dock att både jag och Daniel kommer vika in skägget innan det är söndag....båda två är trötta...iaf just nu....

Trevlig kväll!!

Peppis...


 
Kan inte vänta till imorgon...måste lägga ut våra fina pepparkakor... =) Riktigt fina!!
Emelie och jag funderar på om vi ska ha en pepparkaks-kurs nästa höst! Vi har blivit fenor på att kavla, rätt tjocklek, gasyr, ungstid och garnityr!!

Vi måset ha en större utmaning, någon idé??

   
 Deg....                                   Alla vi träffade idag...        IKEAs budkillar skulle få varsin

                                                   
                                                   Älsklingens kaka


Gissa vilka det här är??? Svårt va???


Äntligen över....

Tentan är avklarad... så nu kommer ni förhoppningsvis få läsa om något annat!!
Bästa uppladningen någonsin, bakade pepparkakor med Emelie....igen.... men så fina de blev....bilder kommer imorgon!!

Ikväll har jag och Daniel haft middagsbesök, riktigt trevligt!!
Daniel har åkt iväg på Skinkcupen och och resterande tre ligger/sitter ni i stugan och tittar på Fredags-någonting....
Laddar inför match imorgon... kl 15.45 på SPC.... Be there!!

Natti natti!!

Igår var det Daniels dag....

Fick ett sms runt 16-tiden igår

- Dagens namn?
Kollade upp detta snabbt som attan och svarade
- Grattis Älskling! Överraskning ikväll...men nu vet ju du om att jag vet....ingen överraskning alltså...
- hehe...gräddbakelse? :)

Hm...nu hade jag ju dragit en vit lögn...som dessutom måste resultera i någon slags övrraskning....Så på kvällen bakade jag och Emelie en liten tårta...mmm så god....

Vi kom fram till att bjuda in Henke oxå :)
Sen skulle vi bara duka fram lussebullar och varm choklad för att sen chocka med tårtan :)
När Henkan kom så avlöjade Emelie nästan direkt att de skulle bli tårta...morr... ;)

Men Daniel blev iaf överraskad..tror han tyckte det var kul att H och E var hör oxå....



Ser väl ganska god ut?!

Reckord!!!

Äntligen är den ända dagen på F här!! Tentan är snart avklarad och ett nytt kapitel ska startas...

Gjorde en jättekul grej igår... var så otroligt trött så de stackarna som var här fick öronen avpratade... =) kan man få det??
Men bilder och info om det kommer senare....

Hur som haver! Idag så hade jagtänkt läsa igenom allt en sista gång, sen låta informationen beabetas i mitt undermedvetna....hur låter det?? Men ni får inet glömma bort att hålla dom små tummarna....

Vad kvällen och eftermiddagen har i sitt sköte det återstår att se....Bla väntar vi på en Fluff-Rapport och lite annat...

Nu till RECKORDET!!!
Har aldrig haft så många besökare som igår!! Hoppas ni nya som läste stannar kvar....ska verkligen försöka hålla erat intresse vid liv! Men det var mycket roligt att se statistiken :)
Skulle kunna gissa på att det har med gårdagens inlägg att göra och att en viss liten Dam's besökare länkade sig vidare till min blogg :) RIKTIGT KUL!!


Nej...näsan ner i plugget...igen....


En tanke straffas med tre....

Sitter på Facebook och klickar lite... Ser att Lill J är online och vet att jag läst i hennes blogg att det Fan inte är bra nu....
Frågar vad som var fel...en liten vinterdepp kanske?? mycket riktigt, mycket i skolan, ingen sömn....kan det bli värre....läser ju Psykiatri nu och är lite imponerad av vad tanken kan göra med oss....Kom på att hon skulle testa att straffa sig själv... Vid en negativ tanke, är hon tvungen att komma på tre positiva...och det dröjde inet länge förrän detta fick praktiseras... HAHAHAHHAA....


Jennifer...kolla hennes blogg....

- Ska göra det här och det här ikväll...igen...

Se upp!! Det där var en negativ tanke....Bara börja producera tre positiva!!
HJälpte henne med de tre första som ett exempel....

sen kommer kommenatren

- det är så lång tid bara, lite drygt.... (hm.. inte en positiv tanke i min värld)

- Se så... hitta på tre nya..

Hahaha.. det gick jättebra.. och det slutade med att vi båda satt på varsin sid norrtälje och log framför våra burkar! Det funkar!!! =)

Testa detta!!! Det är ett hett tips just nu =)

Träningstorsdag!

Det är återigen torsdag och det står träning på schemat!

Carin och jag ska som vanligt till gymmet innan innebandyn....det är fasiken trögt att ta sig dit nu för tiden... men jag tror inte att jag kommer plugga så mycket efter kl 20 så jag får pallra mig dit!

Det där med snö till helgen det vettetusan om det blir av... idag kommer det något från ovan, men jag tror att det är genomskinligt...vilket inte snö är....

Pratade med Daniel och han sa att det är -15 grader i Idre...han undrade om vi inte skulle flytta dit....knasig ibland.. eller så tänkta han på mitt Vasa-tränande.... hihi

Dan före doppare-dan....

Njae... inte riktigt men nästan! Imorgon är det stora tenta-dagen...det kommer bli en sådan befrielse att slippa detta på ett tag sen....det är jätteintressant med Psykiatri...och man är  nu mer en fena på att ställa diagnoser på folk... har redan ett par stycken som än så länge är lyckligt ovetandes om dessa.... men jag ska lägga ut lite info...hehehe....ni kanske kan ha lite gissningslek hemma vid datorn...men vilka ni tror det är får ni hålla för er själva...eller ev ta det irl med mig :)



Person nummer 1:
har ett tillstånd där denna är rädd för allvarlig kroppssjukdom trots att läkare undersökt och uteslutit detta!

Person nummer 2:
Upplever sig vanställd pga mindre defekt. Personen är så fixerad vid detta att denne tex alltid bär något som täcker över.

Person nummer 3:
är bombastisk, behov av beundran och oröfmögen till empati. Känner sig viktig och överskattar sin förmåga, skryter och är pretantiös och vill ha previlegier.

Person nummer 4:
genomgående misstänksam mot andra och tolkar andras motiv som illaninnade. Svartsjuka är vanligt.


NY-årsafton är räddad!!

Sitter och lyssnar på en föreläsning när jag nås av de goda nyheterna!!

Emelie, allas vår samordnare har fixat och bokat en NYÅRSKRYSSNING! Hur kul som helst!
Ev blir det bara tjejer... ev inte =) VIlket som är helt ok!

Har faktiskt känt att det inte varit så kul att fira utan Danne...allt kring högtider är ju lite speciellt....
Men nu så känns det ganska kul!


Skål!! hihihi.... Festfixaren nr 1!!

Visst är det kosntigt vad tiden gör.....











För ca fem månader sen när D berättade att han bokat/planerat en resa runt jorden så kände jag bara ren och skär glädje för hans skull... vilket häftigt äventyr han skulle få vara med om...

 

Och den känslan har varit bestående under ganska lång tid... tills för ett tag sen... när en massa egoistiska tankar har dykt upp...hmm....hur ska jag ditten och hur ska det bli med datten....inte alls vad jag hade tänkt eller planerat alls! Försöker dock, som min väninna T alltid säger; "se det positiva i det..."....*morr*.....FÖRSÖKER VERKLIGEN!!!

Men men... dagen då han kommer hem igen kommer att komma... och då!!!! .....då är jag på Åland... vilken tajming!! HAn är borta 120 dagar... och såklart så ska det jag sett fram emot så länge (tournament of Åland) vara den 121 och 122 dagen vi är ifrån varandra....

     

Helgen närmar sig med stormsteg!!

Det var länge sen jag längtade så mycket efter att det ska bli helg,,.. fredagen är fylld av väntan på tenta, tentaångest och sedan den otroliga lättnad när tentan är över!

Har redan nu bestämt mig för att inte prata med någon efter tentan (av dom som skrivit den)...det är det vanliga scenariot att man diskuterar den direkt efteråt och jämför vad man har skrivit! Ska den här gången bara fokusera på mina egna svar och sedan låta lärarna (som vi knappt sett röken av) bestämma om mina svar var tillräckliga eller inte!

Hela den här dagen går tankarna åt till att bearbeta all info som jag tidigare lärt mig men som nu ska plockas fram och bli färska!!

Hm...så ni som orkar och har lust... håll en liten tumma på fredag em (14.30 -16.00) för att det ska gå vägen för mig....

Tisdag...

Spinningen i morse gck alldeles utmärkt! Det börjar bli ett litet antal personer som går på passet nu, som återkommer varje tisdagsmorgon.... Det är kul, måste ju betyda att de gillar mitt pass....

Efter spinningen var det dags för plugg... träffade T på flygis och det märks att vi inte träffats på jättelänge.. iaf inte på tu man hand.... för oj va vi hade mycket att prata om... Det blev plugg (mina frågekort) blandat med erfarenheter från praktien och lite annat...

Nu ska jag ta med mig plugget till Danderyd och Täby... (bilen) dags att få lite annat gjort oxå!!

Ses säkert ikväll....

Plugg...varför ska det vara så knepigt!

Sitter och ligger om vartannat för att försöka hålla fokus på bästa sätt! Tentan närmar sig och det är tyvärr inte bara tentaplugg på schemat. Vi har haft inlämningsuppgifter som ska lämnas in och diskuteras. Det tar så mycket tid och fredagen med dess tenta kommer bara närmare och närmare....men men.. det är bara att bita ihop, försöka få allt så övergripligt som möjligt!

Senare ikväll är det abs på Nautilus, stackars motionärer måste tröttna på mitt pass....hade det 4 gånger förra veckan och så idag.... jaja... ni får hålla tillgodo... magen blir iaf tränad... och det är ju det som är meningen med skiten :)

Efter detta så är det dags för en god middag på Ett Glas!! Åh det ser jag fram emot! Jag och Daniel ska äta med två kompisar till honom! Det är riktigt lyxigt att äta ute när man är student!

Har Bröllopsform på i bakgrunden och kan inte låta bli att bli sugen på ett riktigt hårt träningsläger med rätt kost och stöd. Karln hade gått ner 15 kg på två månader (tror jag) med rätt mat och träning... hård träning....Och gumman har gått från 106 till 76 cm i midjemått....och gått ner 9 kg....

Det önskar jag mig i julklapp! Ett grymt träningsläger!! (inte det på Åland alltså)

Hej hopp

Trött efter en härlig lördag!

Natutilus hade öppet hus igår (lördag) och min atvå pass blev besökta... men inte mer än så... Laddade om på resan till Uppsala med vatten och lite energi...

Ladda inför både matchen och nyfikenheten inför att spela i det nya ställlet också....båda två var till en början stora besvikelser....

Matchstället har Intersport tjabblat med så vi har inet fått de storlekar som vi har beställt....alltså inte lite figursytt heller denna gång...vå får alltså springa runt i lite halvstora kläder....IGEN..... Tycker det är trist när M har jobbat så hårt med att få till allt!

Matchen var i 40 min en stor kamp för att inte förlora... Men i sista perioden så stod vi upp, skärpte oss och dundrade in mål för att sedan kunna spela på resultat...otroligt nog skapade de målchanser.... En stor eloge till Empi som tog en straff!!! Bra gjort!!


Vilken lördag det här kommer bli....

Ligger i sängen och samlar krafter för att orka den här dagen....Blev uppringd i torsdags av chefen på gymmet....

"Kristin, R har blivit sjuk, skulle du kunna tänka dig ha spinnigen på lördag kl 10?? Du får dubbelt betalt för att det är så kort varsel?"

Hm... Lördag?!! har redan abseb 11.30....ska ha match kl 15 i Uppsala, samling vid 13....Ah.. jag ska ju ändå upp....Ja va fan....Uppfattade att hon pratade om att det var ca 30 min....så okej då!

"Åh... tack så jätte mycket!!"

Sen träffade jag henne på gymmet senare på kvällen och hörde lite om min lön... då kom det fram att jag skulle ha match och H säger att jag bara behäver köra  "ca 40 min"......WHAT!!!!  Jag trodde det var 30 min... men men.. höll god min och sa att det nog skulle bli bra! Hahahhaaa.... tän kom jag kört i en halvtimme...och knallat ut sen...hahhahahah... jajaja....

Efter Absen så blir det till att peta i sig lunch och dricka massor av vatten för att ladda om till matchen....Vi är en tunn trupp idag, inte dålig, men med få lirare.....Så det bli mycket spel....

Kommer nog somna på soffan hos Daniels morföräldrar ikväll... :)

ÄR SÅ GLAD!!

Är så himla glad över vissa saker som händer!!
Meeeeeeeeeeeeen....såklart kan jag inte dela med mig av det än....*morr*
Men, det verkar positivt och går liksom i rätt rikting!!

Lovely!!


Lite för fort....

Man brukar ju alltid säga att det är så skönt att det snart är helg... men fasen...inte när det  innebär att det är  mindre än en vecka kvar till tenta.. det är inte kul!!!

Och som vanligt är helgen uppbokad och fullproppad!!

Fredag:
Skola
Bibblan
Emelie
Gym
Hem
Gribby
Hem

Lördag:
Plugga
Öppethus på gymmet
Match i Uppsala
Familjetradition hos Daniels mormor (turnering i nått)
Hem sent......

Söndag:
PLUGGA!!! (vid det här laget är det bara 5 dagar kvar)

Torsdag = Pannkakor och Träning!

Idag är det dags att träna igen, efter en skön vilodag igår.
Ska först upp till gymmet till klockan 19 för att lyfta lite skrot... sen är det bara att svida om till innebandy-outfiten! Det ryktas om skott-träning... :(

Innan allt detta  ska jag stå framför spisen i... jag vte inte hur lång tid...men pannkakorna ska gräddas och det ska helst bli över så att det blir matlåda till imorrn med....

Men...grädden är inhandlad och sylten ligger på kylning i kylen..mmmm.... ska bli såååå gott!!


Morgonpromenad....

Det finns inte så många att ringa när man är sugen på att vara hurtig! MOrgonpromenaden är ju så skön....efteråt iaf =) Så igår när det msnades som mest slängde jag ur mig frågan till Emelie som inte tvekade en sekund! Men det var igår det....
Imorse när ögonen öppnat sig och vant sig vid lampskenet, såg jag att det var snö ute....och att det snöade....heeeelt galet!!!
Fick ett sms runt kl 6....både Daniel och jag tänkte samma sak...hon ställer in...men icke sa nicke....

"Upp och hoppa, dags att gå ut och göra snöänglar!"

Hon var fortfarande laddad för att promenera!!
Sagt och gjort...nu sitter jag här hemma, blöt och nöjd! Har visar Emelie en ny löprunda, så något gott hade powerwalken med sig!!

Ha en bra dag!!


För ett halvår sen sken solen och just den här kvällen skulle komma att förändra allt!

...Tid....

Det börjar närma sig avresa....Aldrig någonsin har jag längtat så lite efter julen....tiden går alldeles föööör fort! Vill bara kunna få den att stanna liiiiite lite...Fyra månader....längtar tills dom har gått och vi ses igen....kommer sakna min kära som aldrig förr...HAN ÄR GRYM!! Har inte tidigare träffat någon som är som D... Ingen som får mig att må så bra som han gör! Min älskling!



Om man kunde köpa tid....

Tidningen Hennes är så imponerade utav vårat mästerverk!



Tidningen Hennes är så imponerade utav vårat mästerverk! 

Allt mitt och Emelies slit har resutlerat i att vi bivit tillfrågade att vara med i Tidingen Hennes blogg... inte illa... inte bara ett par stycken som läser den inte!!

Om ni  också vill se och kunna läsa det, så är adressen

http://www.tidningenhennes.se/Blogg/?blog=36

Det är möjligt att inlägget inte publicerats än, men det kommer dyka upp inom kort!!!


Pepparkaksgård!

Gårdagen bestod av träning och bak mestadels....Men så nöjd jag är med båda!
Emelie och jag satt och pulade från kl 9 till14.... Vi måttade först ut alla byggnader på papper, klippte, kavlade ut deg, sakr ut efter mallar, in i ugnen, svalna, garnera och sedan sätta ihop!

Vi var RIKTIGT DUKTIGA!!!!! och vi är båda väldigt nöjda!
Här kommer bilder från hela processen...

          
Förberedelser                                                         Emelies granar

     
Alla bitar skars ut för hand..med kniv.....


Klart! Traktor, ladugård, kvarnen och herrgården är klara!!



Hm... inte så illa va?!

God Morgon!

Sitter hemma i Emelies kök och ska sätta fart med pepparkakshusbakande!!
Vi har varit sååååå duktiga och varit på morgonspinning på Nautilus....

Bilder kommer senare....

Vilken helg... boll, boll och boll....

 Inledde helgen med fotboll redan på fredagen när Kussen Henke-Benke skulle spela. Jag och Daniel åkte proppmätta från en god middag hos hans föräldrar, in till sportcentrum....
 
Där möttes vi av en glad Emelie som även hon masat sig dit!
Vi kikade på BKVs alla matcher innan det var dags att åka hem....

Lördagen gick även den i fotbollens tecken.... Denna dag var det Daniels tur att spela...Även det här BKV-laget gjorde bar ifrån sig och gick vidare till slutspel!!

På kvällen var det dags för innebandyfest ute i Estuna byggdegård... JÄTTEKUL!!!
Carin och jag var nyktra (!?!?!?!) men det märktes nog inte som vi höll på!!
Vid 23 bar det av till Mobergs där  jag dansade så mycket fötterna orkade innan jag åkte hem till Carin för att vänta in min sambo som inte alls var sugen på att gå hem vid 02... :) Men det blev en mysig pratstund istället!



På söndagsmorgonen ringde klockan för tidigt, men Daniel skulle vara komentator på Damernas cup... så det var bara att masa sig iväg... igen....


RSS 2.0