Helgen som helhet!!

Fredag:
Efter att Tina och jag pluggat klart, gått en sväng på stan och inhandlat lite grejjer tilll kvällen så bröt vi upp... Sen var det dags att åka ut till Lohärad på middag för att sedan stötta LEIF i deras match mot Blidö/Roslagen. VI stöttade ordentligt, men det räckte inte riktigt.... :(

Sen blev det film och glass med jordgubbar till kvällsmys...

Lördag:
Upp med tuppen, skulle til Uppsala och spela min första match med BKVs damlag. Väl där så värmde vi upp och grejjade...till matchstart ser jag att Daniel och svärmor har släpat sig dit för att hejja på!! Jätterolig överraskning!!!
FIck hoppa in efter 15-20 min i första halvleken....Det var verkligen JÄTTEKUL!!
Tyvärr så spelade vi 0-0 men det innebär iaf en poäng.

När jag kom hem, var det dags för ombyte och lite fix. Skulle bli hämtad av Soffi.....vi var 6 tjejer som skulle samlas ute hos Carins päron i Spillan.... Bada balja, grilla, snacka skit, dricka vin och mysa! Det  var riktigt grymt!!
Bra gjort Carin!!!!

Söndag:
Trädgårdsarbete... det som från början var en mattklippning blev fix med rabatter, spadtag och skottande.... men nu är det fint och projekt är igång =)
Åkte ut till Roslagsbro för att stötta damerna där och den här gången blev det vinst!!
Daniel, jag, Mickan och Johan avslutade kvällen med att gå på bio! Mys mys.....

Det har hänt mycket!

Nu är det ca två veckor sen jag skrev i bloggen... jag vet... det är dåligt!!!
Det har även hunit hända ganska mycket under den här tiden.....

- Vi har renoverat här hemma... det har målats, handlats, skruvats och piffats.... och det är fortfarande inte klart.... (?!)

- Jag har börjat spela fotboll igen efter huuuuuuuuuuuuuuuuuuuur många år som helst....första träningen, förra torsdagen gick inte såååå jättebra alls....men i tisdags gick det lite bättre... dock verkar jag får små perioder då jag tror att jag är något slags proffs...försöker fippla med bollen...fast jag inte kan....får se hur det går ikväll!!!

- Jag har tagit ur mitt hår!!! Har banne mig inte tjockt hår utan förlängningen... illa!!

- SItter och skriver C-uppsats HELA DAGARNA med T... det går frammåt... men det är mycket som ska skrivas, helt klart..... 

- Daniel och jag har köpt en ny bil....idag faktiskt! Eller ja... vi har inte betalt den än...så jag antar att man inte kan säga att vi köpt den än....men den är iaf vår snart....

Ska föröska bli bättre på att blogga igen... antar att dte går i vågor det där...!!!!

RSS 2.0