Sökes: Någon som jag utmana mig, ofta och tufft!!

Idag var det som ni kan se on ni läser lite bakåt, dags för ett riktigt grymt pass på gymmet.

Kom hem efter jobbet, väntade hem Daniel som kom och gick ungefär lika snabbt. Och gott folk, ibland kan man inte tro att jag är 26 år. Som om jag hade 0 rutin, kade jag mig på soffan för att vila en LITEN stund efter en riktigt jobbig dag på jobbet, och somnar såklart. Vaknar 18:30!!! Hallååååå!!! Jag skulle varit på gymmet för typ 1,5 h timme sen.

Väntar dessutom på min svåger för att ha lite fredagshäng med honom och kunde därav inte dra iväg på träning. Han skulle vara här vid 19-tiden....

Har dessutom låtit bli att tänka idag, fikat på jobbet, smörgåsar.... you know it!
Men men men... jag funderade lite på hur jag skulle kunna få tillbaka min motivation som under en längre tid varit väldigt varierande. Jag har hittat den. Provade ett par byxor som under min storhetstid för ca 3 mån sen, satt LÖST. Nu sitter precis. Inte för tajt, men precis. Där har vi den, varje gång jag tänker att jag minsann kan unna mig, ska jag prova de där byxorna!

Imorgon är det power-lördag. Ska på kräftskiva på kvällen (tänkte ta med egna kräftor, får ju bara några stycken och det nöjer inte jag mig med!! ) Men innan dess ska jag träna det jag tänkt träna och det jag missade idag! Det är ytterligare en sak som jag har inrättat. För att mota de lata tankarna vid grind.  =)

Saknar faktiskt att ha någon som driver på mig när min egen vilja inte räcker till. Jag har några som jag pushar och som bett mig ta med dem ut och träna. En sån skulle jag oxå vilja ha, någon som kan utmana mig. Finns du där någonstans??

Ha en bra fredagskväll!


Det blir inte alltid som man tänkt sig

Hm... hade egentligen tänkt ta min lediga dag imorgon. Skönt att gå hem direkt efter jobbet och känna HELG. Men har legat i sängen nästan hela tiden sen jag vaknade och kan inte övertala mig själv om att dra på mig träningskläderna och ge mig ut, eller upp till gymmet heller för den delen.

Så gott folk, idag vilas det =)

Men jag har läst lite träningsbloggar och tidningsreportage. Så jag har laddat med roliga och nya övningar.
Såg förresten på en blogg igår, en instruktör som tränar Bingos brutta Katrin, där han visade bra rump och lårövningar. Och det är de övningar som jag kört på mitt Challenge-pass! Ska dra det passet imorgon tänkte jag!
Får värk i mina muskler bara av att tänka på det.

Så om någon är sugen är det bara att följa med, tänkte väl vid 15-tiden imorgon alltså! Gratis workout med nån som pushar dig!! =) Inte illa va?




Målbild?? Yeah!!


Dag 3: Spinn n' run



Var på jobbet och dividerade med en kollega vad i skulle träna för något i afton. Blev uppringd av Helene (chefen på Actic, fd. Nautilus) som, jag kan nästan säga bönade och bad på sina bara knän ;) och undrade om jag kunde leda spinningen kl 18.00.... och jag hade ju redan tänkt upp och träna så va fasen, YES!

Väl där hör jag på henne att det inte är någon rush på gymmet och att det är ganska få anmälda till passet. dock BARA MÄN ;) det ni!!!

Jag river av spinningen, 60 min i ett jihu, och det som masat sig dit fick sig en omgång!
Efter spinningen kände jag för att "springa ner" lite, som man gör efter match (iaf de seriösa lirarna ;) ) och drog av 5 km på löpbandet innan jag slutligen belönade mig med en varm och skön dusch!

Så dagens träning:
- Spinning
- Löpning 5 km

Totalt: 380 + 610 kcal off my body!!! (990 för er som inte orkar räkna)




Dag 2: Omotiverad morgonträning

Gott folk, ett pass om dagen har jag tänkt försöka få in i min sååååååå välfyllda vardag. Idag jobbar jag kväll vilket innebär att träningen sker på fm. Det var absolut inget morgonpromenadsväder idag men som tur var hade jag bokat upp mig på att leda ett spinningpass kl 7....KLOCKAN SJU (!!!!) och dessutom öppna gymmet vid halv sju.

Sovmorgon check inställd!

Väl uppe på gymmet är det ju aldrig något problem att motivera sig till träning, i valiga fall. Men hörrni, idag kom den one, en, uno, une, yksi motionär.
Var fan är de andra som brukar vara med?? HALLÅÅ? Dags att komma tillbaka från semester och annat som håller er borta!!

Hur som helst så var vi ju ändå där och båda redo att svettas. Så vi körde på. Helt slut i benen stapplade jag mig ut till blå mattorna och gjorde lite övningar för magen. Som för övrigt numer är med i svängarna. Skumpar med när jag går och springer. Inte mycket, men lagom irriterande iaf!!

Har dessutom fått, i vanlig ordning, skavsår av mina nya supervärldsbästasnyggaste skor. Tummen ner för det.


Dag 1: Workout

Idag bar det av till gymmet för löpning på bandet. Ville mjukstarta lite så 7 härliga kilometer blev det.
Efter löpning körde jag och Ingela några AssForming-övningar!
Har kikat på Aftonbladets klipp med Mr Ass och tänkte att det kan ju inte vara heeeeeeeeeeeelt fel om HAN visar övningarna!!!


1. Fötterna pekar utåt, variera intevaller mellan långsamma och snabba. Kan även lägga till vikter.

2. Sumo-spark, görs åt varannat håll.

3. Sitta ner så långt det går och sedan upp igen. Även här kan vikter läggas till.

4. Förhöjt utfallssteg.

Efter detta gjordes 150 situps och rygglyft.

Dagens läxa: Se till att inte ha ätit FÖR långt i FÖRVÄG. Tappade energin efter löpningen och hade sus i kolan efter varje set med benövningarna.

Ett första steg

Igår promenerade jag till Intersport för att införskaffa ett par nya löparpjucks. Har sedan i februari sprungit slut på de jag har.... Alltså tyvärr ett nödvändigt ont.

LUNARGLIDE+ 2


Nike
LUNARGLIDE+ 2

Lätt och komfortabel löpsko byggd på den nyutvecklade Lunarteknologin, där mellansulan består av en mjuk kärna inkapslad i ett stabiliserande skal. Dynamic Support innebär att de bägge materialen genom en speciell kilkonstruktion ger en optimal avvägning.

Det bästa är, tyvärr syns inte det så bra, att de är riktigt rosa i färgen!! Me like!!

Fick tips av expiditen om hur jag ska knyta skorna för att slippa skavsår (som ofta drabbar mig). Dock fungerade det inte riktigt 100%. Var ute om provGICK skon och fick ändå känning av skavsår..... Men jag vet att det ger med sig efter ett par gånger.


Ett nytt försök att hitta ett nytt sätt....




Nu gott folk ska den här bloggen bestå av träning, träning, nya mål och sånt som ploppar upp därimellan!

Jag har idag satt upp nya mål för min träning och kost och jag tror att genom att dela med mig så tvingar jag mig själv att vara aktiv (för variationens skull) och framförallt genomföra det jag tänkt så ni får vara med på min resa ända in i mål!


Sedan vi flyttade till vår nya lägenhet (som är grym by the way) så kom jag av mig lite. Hade fina rutiner och var på god väg till nått riktigt bra. Men med flytt och obekvämt boende, utan  kastruler, träningskläder, en välfylld kyl eller tvättmöjligheter tappade jag det där braiga och hamnade i en sämre, inte skitdålig, men sämre livsstil. Detta ska jag nu ändra på =) Och ni som vill kommer kunna läsa lite om det här!

Jag kommer inte dela med mig av min målvikt heller inte vad jag väger nu, iaf käns det inte så just nu.....

Målen är iaf:
- 6 kg
en bredare meny med bra vardagsmat
att nöta ut ytterligare ett par löparskor
hitta nya träningsformer som ger det resultat jag vill ha

Enjoy!!


Min sko???

<div style="text-align:center;"><a href="http://www.nelly.com/designyourshoe/?obj=83xsk3rvM1uk8BqMMrkof79I1zaSFDJC77sewZP7N8gK9NVI36uV#shoeGallery" title="Är du Nellys nästa skodesigner?"><img src="http://designyourshoe.nelly.com/media/83xsk3rvM1uk8BqMMrkof79I1zaSFDJC77sewZP7N8gK9NVI36uV.jpg" alt="Mina designade sko på NELLY.COM" border="0" /></a><p><a href="http://www.nelly.com/designyourshoe/?obj=83xsk3rvM1uk8BqMMrkof79I1zaSFDJC77sewZP7N8gK9NVI36uV#shoeGallery" title="Är du Nellys nästa skodesigner?">Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!</a></p></div>

RSS 2.0