1+1=2

Det var väääääääääääldigt länge sen jag skrev här på bloggen nu....Har helt enkelt inte haft tid eller funnit inspiration till det.

Daniel har äntligen kommit hem och det var otroligt härligt att träffa honom igen! Det är skönt att ha honom hemma!

Idag är det Valborgsmässoafton och det ska firas med goa vänner och lite grill!

Snart så....

...är vi åter förenade på samma kontinent, samma land, samma stad och samma lägenhet!
Jag längtar så otroligt mycket!

Snart blir vi två återigen en!

 
Är vi inte väääääääärldens sötaste par =) hihihi...
Eller vad säger du darling??

Utmaningen

Nämn 5 saker du kommer att göra under 2009 - och utmana sedan 5 andra.
Blev utmanad av Sara.... hm....

Jaha ja.... då var det bara att sätta igång då!

1.
Jag ska bli sambo. Det innebär att jag ska lämna Lusthuset och flytta in hos Daniel på Bolkavägen! Wiiiiiiiiiii..... det kommer bli grymt :)

2.
Jag ska låta bli godis och snacks resten av året.... har ju klarat mig i 4 månader redan... så det borde funk =)

3.
Jag ska åka utomlands minst två gånger innan året är slut! En gång med Daniel, Johan och kära Mickan....vi ska til Spain och kolla läget!
Sen har jag fått en semester av min mamma i examenpresent.....den ska vi oxå åka på!

4.
Jag ska ta mitt Gröna kort. Började förra hösten men hann inte klart med fadderrundorna.

5.
Jag ska sluta festa som om jag vore 24.....mår ju bara föööööööör dåligt dagen efter...dags att inse att man börjar bli till åren... hehehehhee.....

Väduren - Går inte att hejda...



Väduren är ett eldtecken och kan närmast liknas vid en vulkan som periodvis får sina utbrott, men i stunder däremellan kan det hända att hon tiger som muren. Du har stort behov av att få vara ensam med dig själv och dina tankar. Detta till trots är du mycket road av att umgås med din vänkrets. Ja, denna utökar du gärna, för du tycker om att knyta nya kontakter. Men det gäller att du inte tycker du att sällskapet är tråkigt, för då bryter du upp och går din väg.

Du är mänsklig, ömsint och rent av lidelsefull gentemot dina medmänniskor. Och de i din omgivning som upptäcker den här sidan hos dig kommer att älska dig hängivet. Var så säker!

Uppriktighet och ärlighet är ditt vapen. Inte för att du vill såra, men för att du hyllar uppriktigheten som den främsta av alla principer. Givetvis spar du inte heller på krutet när det gäller att berömma andra och visa din uppskattning. Du är inte den som snålar med känslorna, inte heller med materiella ting. Få är så generösa som du.

Du strävar efter att få förkovra dig. Du vill vidare, inte stå still för det tråkar ut dig. Du har ett snabbt intellekt, är beslutsam och impulsiv, men du har ett starkt begränsat tålamod i kombination med en optimism som sällan sinar.

Du är född till ledare, älskad och fruktad av dina underordnade som du kräver blod svett och tårar av. Dessutom inspirerar du andra i olika sammanhang. Helst ska du få tänka fritt, utan att styras av andra. Du är full av energi och framåtanda och uppskattar erkännande och ära högre än pengar för dina ansträngningar.

Trött...

Har jobbat två nätter, mån och tis natt, och känner att det tar en dag innan man är på rätsida med tröttheten.

Att jobba att innebär för mig att mitt liv går så otroligt mycket fortare. Jobbar 19 timmar på natten, sen hem och sova, vilket brukar bli runt 8 eller 9-tiden. Igår vaknade jag 14.30 ?!?!?!?! Detta innebär att jag har ungefär 8 timmar som jag är vaken innan jag bör sova igen för att få tillbaka rytmen och sova på natten. Det är så sjukt att det redan är torsdag. Tyckte att jag nyss hade kalas i Gribby, men det är 4 dagar sen.... Galet!!

Dessa korta dygn för med sig att jag bara hinner läsa (c-uppsatsen) och träna i princip. Men en otrolig fördel är att tiden bara springer iväg och Daniel snart ä hemma igen! Längtar INTE mindre och mindre kan jag lova.....

I påsk är jag dock ledig, och det verkar som om det blir utgång någon av dagarna...vilken är inte bestämd än! Fredagen är ju optimal.. då har man både lördag och söndag kvar...och risken att sova bort helgen är mycket liten =)



Ät godis så ni spricker under helgen!!! 
Det skulle jag ha gjort!
 

Vilket ös!!

Sitter tack och lov inomhus och läser idag....



För regnet bara ÖSER NER utanför mitt fönster.... Men visst är det ganska härligt? När jag var liten brukade jag och min knasiga syster springa ut och bli "smicksura" i ösregn... Det var tider det! Sen fick man tråckla sig ut allt det blöta och sitta i badkaret bland bubblor och härliga lukt-kulor...

Tone på Tv4 ska som tur är lova fint väder till påskhelgen... hoppas hon fått korrekt info...för det vore ju väldigt skönt med ett par härliga dagar med sol!

Kalas nr 3

Idag var det firande för familjen....mormor och morfar, morbror, kusiner, bror med familj, moster och morbror och svärföräldrarna + Daniels kusin Veronica. Och givetvis mina egna föräldrar.

Det är alltid lika kul att träffa min familj... det är synd att det inet blir oftare bara. Det är tur att vi fyller år då och då =)

Kl 15 var bakverken framdukade och fikat var i full fräs!


  



 

Dagen efter....

Kom hem i lagom tid från Teatern... messade lite med Daniel och msnade med Cookie som ville förhöra sig om kvällen hon tyvärr inte kunde vara med på...

Sen slocknade jag rätt så fort för att åter igen vakna kl 8.30....Dags för frukost och utskrift av ny skiva till spinnigen!
Kl 10 satt jag och 17 tappra själar på varsin cykel på Nautilus och trampade av bara tusan! Det var riktigt härlig stämning och alla slet på som om dom inte gjort annat!

Efter det var det dusch och sen bar det av till LB (Johan) för att fira att han faktiskt oxå fyllt år....dock bara 22... =)



Eftermiddagen spendade jag i en solstol hos mina föräldrar...sovandes i solen! Det var underbart varmt och så skönt att kunna vara ute utan att frysa!!

Kvällen bestod av god mat och bakning inför dagens kalas....

Fredag med FF....

Fredagen den 3/4, dagen då den stora FödelsedagsFesten skulle hållas....

Jag har fixat och trixat i med och motvind för att få till en lyckad kväll på Teatern.. Och vet ni vad... tror tamejfasen att jag grejjade det!!

Melle kom hit och fixade mitt hår som vanligt i god tid innan... sen var det på med BLÅTT som var kvällens tema....dock med visst inslag av andra färger =)

Sedan drog vi till Åhlens och fixade det sista... bla Svarta Boken som jag är riktigt glad över nu i efterhand!! Tack för alla fina rader!!



26 av mina närmaste vänner/familj var där och festade och firade.... Med både sång (Ja må hon leva) och tal (Ericas)... Till middag blev det en smarrig Grillbuffé som var riktigt bra! Tror nog att alla sa att det var gott!!

Tack för att ni gjorde min kväll

Dagarna två

...har gått sen ja blev 25. Jag har jobbat natt och ska nu äta en liten frukost och sen ge mig ner på stan!
Måste fixa ett par skor som inte håller måttet riktigt, och köpa blomster.
I natt så satt jag och Vivi i bilen och pratade om mat... å jag blev så rackarna sugen på en avokadosallad....så det får det bli till middag idag!

Dags att sätta fart på den här dagen!

Förresten...är det inte fantasktisk härligt väder!?

Min födelsedag....

Dagen gick i ett! Från morgon till kväll.....Men det var grym!

Morgonspinning på Nautilus
Födelsedagsfrukost med svärmor efter dusch och  bastu
Papsen var i Norrtan på möte så vid 10 kom han förbi och smarrade på tårtan från Fygis (tack för den)
Carin och Vickan här på lunch kl 12
Erica hämtade mig strax efter två för en mysig fika och lite stros på stan

Vila :)  Det är jobbigt att fylla år!

Melle tittade in i stugan och hängde lite... färgade håret på donnan... =)
Sen kom Mickan med film och glatt humör. Vi fikade en stunde och snackade lite skit som vanligt. Sen tittade vi på Step up 2 the streets... En sån där dansfilm som man bara blir så glad av. Och inte minst sugen på att börja dansa som vanligt!

Johan och Richard kom hit och hämtade henne efter deras träning och passade på att äta lite av den lilla tårtan!

Sen var det tack och God natt!!
En underbar dag!


RSS 2.0