Svettig start på dagen

Var uppe med tuppen imorse och kände att "va tusan, lite spinning på det här så....."

JÄTTESKÖNT!!

Nu är jag hemma igen och klockan är inte ens 8.00, kan det bli bättre.
En dusch och lite frukost sen så kan jag dyka ner i mina studier. Har lite som jag behöver göra :)


Kvällen igår....

Var på praktik på sjukan hela kvällen igår och fick lära mig en bra läxa. Som färdig sjuksköterska har man som ansvarsuppgift att vara lärare inom omvårdnad, dvs. vi ska vara handledare till blivande sjuksköterskor.

Jag kan absolut se att det är en utmaning att vara handledare, men även ett ansvar att se till att man gör som man borde.

Min handledare har jobbat natt denna vecka så jag har gått med en annan sjuksköterska för att få ihop mina timmar. Men hon verkar inte ett dugg intresserad av att lära mig saker eller hjälpa mig att göra saker smidigt. Ber jag om råd så gör hon det hellre själv än att förklarar osv......

Jag måste komma ihåg detta så att jag i min tur, när det så småningom är dags för mig att utbilda nya systrar!!!


Mat mat mat.....

En vän sa för ett tag sen "du bloggade ju mest om mat..." Hm.... ja det kanske stämmer....

Idag tar mat upp en stor del av min lediga tid. Ska till sjukan 13.30 och praktisera så innan dess tänkte jag vara effektiv. Jag gick upp imorse och öppnade på gymmet. 6.30 slår jag upp portarna... ( eller egentligen är jag altid där 6.15, är en tidsslav och avskyr att komma för sent....så ni som läser min blogg och hänger på Nautilus vet nu då att ni kan vara där en kvart innan öppning när det är mina dagar....)

Hur som helst, ledde morgonspinningen, duschade och åkte sen med Tina till Flygfyren för att inhandla lite middag och lunch.

Ska alltså innan jobbet, steka pannkakor (lunch till mig och middag till Danne) eftersom vi alltid äter pannkakor på torsdagar... dock ingen soppe...

Jag råkade även nämna för Daniel att jag fick FLygande Jakob till lunch hos Tina och han utbrast "Åhhhhhhhhhhhhh....det som ääääääääär sååååååå gott". Jag tänkte därav laga det till middag till mig (matlåda) men även så pass mycket att det räcker till min käras lunchlåda imorgon.



Ser liiiiite smarrig ut va?? Min Flygande måltid....


Mina underbara vänner!!

Jag har ett antal (inte jättestort) vänner som alltid finns där och som verkligen ligger mig varm om hjärtat!
Jag har bestämt att jag ska göra en liten hyllning till er/dem här på bloggen...

Jag vet att jag redan tidigare gjort detta, men va tusan, man kan aldrig tala om för många gånger hur bra någon är och hur mycket man tycker om nån... eller??

Det känns lite som en chansning att göra detta.. tänker..."tänk om jag skulle glömma bort någon av dem"...men samtidgit, då kan de ju inte var en av dessa som står mig närmast.

Det blir fem idag, sen kommer de andra 3 inom en snar framtid....


Erica
Jag har världens bästa syster och vän!! Hon är så rolig, så snäll, alltid uppmuntrande och ärlig. Vi kan prata om allt! Inte många jag har så kul med som med henne, vi har verkligen ALLTID kul. Vi har samma humor och man ser att vi är syskon för vi skrattar på samma sätt och som sagt åt samma saker. Vi upprepar oftaste ett och samma skämt om och om och om igen... och det blir alltid roligare!!!! Hon är bäst. Alla borde ha en Erica!




Daniel
Min älskare (älskade) och bästa vän. Han är allt jag vill ha i min livspartner! Han är full med knasigheter, han kan alltid få mig att skratta (om han bara vill), han är ömsint, sötare och snyggare än någon annan man!!! (inte alls opartisk va?!) Han är grym i köket, i vardagsrummet och i sovrummet.. hihihihi...
Han är mitt allt!!




Carin
Med henne är jag alltid mig själv till 100%. Hon får mig alltid på gott humör och hon vet nog lika mycket om mig som jag själv gör. Det är henne jag ringt i vått och torrt! Även den här bruttan har ett hjärta av guld! Hon utmanar mig ofta och har många gånger fått mig att vara ett bättre jag! Hon är sprallig och helt crazy, samtidigt väldigt klok och har mycket bra saker å säga. Hon är varm och kärleksfull och för mig ofta att skratta!!!




Melle
Är en frisk liten fläkt med ett otroligt stort hjärta! Hon är bara 19 år (ung om man jämför med mig) men vilken lady hon är! Dessutom den snyggaste tonåringen (ett tag till) i detta rike. Det där e en dam med klass och smak! Hon är alltid glad och positiv, har en humor som matchar min och ett skratt som smittar. Hon ställer alltid upp och hon är inte sen att haka på om det är nått roligt som händer.




Tina
Tinas och min vänskap har på äldre dagar (?!) vuxit till sig. (vi gick i samma skola under ett par år, förr, men då fann vi inte varandra som nu....) Hon är en söt brutta med huvudet på skaft! Tina kan man både skratta och gråta med.... Hon kan konsten att smacka på ett leende på både sitt eget fejs och mitt... i tid och otid. Hon har alltid ett (enligt mig) gott råd vid funderingar och dessa kan man inte få för många av. Hon är en  träningspartner som kan kosnten att göra träningen rolig!!
Vi funkar liksom!! =)





Lyssnar på radio....

Här pågår en livlig diskussion om namn.... Ska tjejer få heta "kill-namn" och tvärt om. Kan känna att samhället och hela ämnet att det inet ska finnas könsroller och "ingen ska väl bestämma" hit och dit....
Människor ringer in och tycker till och får säga sin åsikt. Och dessa är vitt skilda. Så, vad tycker nu jag??

Jag känner spontant att det inte är något fel på de namnen som finns idag och jag ser ingen anledning till att döpa min barn (i framtiden) till ett dubbelnamn där det ena är ett "tjejnamn" och det andra ett "killnamn", som tillexempel Carl-Lisa....

Äh.. jag vet inte!

Kan inte påstå att jag har några större problem med detta som det är idag


Längtar...

Sitter i Tinas stuga och myser.... hon står vid spisen nu och ska laga lunch.... smarrig "Flygande Jakob". Det är inte varje dag man blir bortskämd med lagad lunch (om man inte räknar med blodpudding och annat "på fem minuter mat")

Tittar ut genom fönstret och ser hur hösten försöker lura ut oss med en falsk bild om värme. Solen skiner, himlen är blå, men sticker man ut näsan genom dörren så blir den röd på två sekunder.

Längtar tillbaka till Spanien och den sköna värmen där, solen, den varma sanden, strandtennis, bus i vattnet och lugnet av att ha semester.



På TGI Fridays när Daniel fyllde 24 år! En riktigt mysig kväll och middag!!


Hej ni 18 som fortf kikar in här!!!

Hehehhee... det var ett bra tag sen jag var inne och skrev på blogg-rackaren!! =)

Sitter och kikar på The Pursuit of Happiness....en riktigt bra film!! Det är ju en sann berättelse och för att vara lite up to date, så kan man ju bara jämföra hans vardag med Anna Anka som det är så mycket diskussion om just nu! Men den jämföringen får ni göra själva =)

Annars så ska jag snart ut till sööööta söööta Tina! Vi ska plugga lite och jag kan även lägga en slant på att det blir en del snick-snack oxå....

Senare ikväll blir det träning, först ska jag gå på systers friskispass, sen leder jag själv abs på Nautilus... och som grädden på moset tänkte jag nog gå på ett spinningpass efter absen!! Vad tror ni om det??

Nä, dags att klä på sig något anständigt och bege sig iväg....

Ha en bra dag!!!


RSS 2.0