Det går bra nu!!

Tjohoooooooooooo!!
Han gjorde det... allas vår Robin!! Kul, då har vi något att se fram emot på söndag....Ett par timmar tennis i soffan!!

I Norrtälje, på Bolkavägen händer följande:
- Daniel och jag har tagit en pingismatch och hör å häpna, jag vann en av 4 matcher!! Danne e bra så det betyder att jag oxå var bra för en nanosekund :)

- Pizzadegen ligger på två timmars jäsning i köket, sen ska vi lyssna på "that's amore" och svinga degen i luften.....Vi håller på att försöka fundera ut vad vi vill ha på pizzorna.....salami, mozarella, sparris, champinjoner, kryddor......mmmm...smarrigt värre!!! Har ni tur får ni se bild på konstverken senare....

- Mer pingis både före och efter maten skulle jag gissa.....


Nytt mål....

Alla som känner till min och Carins satsning till Klassikern, vet kanske oxå att den inte kommer att bli av i år iallafall!



Men, för det finns det inget som säger att nya mål inte kan sättas, så! Vi ska nu träna för att springa Tjejmilen på 40 minuter...... oops....

Detta innebär ett löp-schema på fem dagars träning i veckan med olika typer av löpning. Började i tisdags med en kortare löpning för att avsluta i backe. Det skulle springas uppför i ca 2 minuter och sedan långsam jogg ner.... FEM gånger.... phu.... det var inte riktigt jättekul, men va fan!!

Sen i Onsdags så skulle det vara lätt jogg (det kommer inte funka om jag och Carin springer tillsammans... vi har en tendens att trigga varandra... oavsett vad vi gör...) och sen skulle Carin, som missade tisdagens backlöpning, få ta igen detta i slalombacken in Kvisthamra!! HAhahahahaha... min idé oxå!! Riiiiiktigt nöjd med den.... Tills hennes motivation tröt lite (pga väder och kraftig vind).... Jag tvingade ut oss båda på joggen för att sedan styra av mot backen....

Upp skulle vi, och upp kom vi, men efter fjärde vändan insåg vi att, det dä rkunde inte riktigt vara så brand de tänkt sig, det vi fick ut av träningen var mjölksyra, mjölksyra och åter mjöksyra.....Inte skönt!!!

Men fasen, vi gjorde det iaf...

SKulle dragit ut i går när jag kom hem vid 18, men var så hungrig, trött och kall att jag sköt upp träningen till idag... hm... vilket jag nu ångrar :) Såklart!

Men rundan ska löpas, och den kommer att löpas!
Om någon vill med på fartlek imorgon, så hör av dig!!

Kl 14.00... Alle man IN I HUSET!!

Idag, klockan 14.00 så gör svenne entree på courten! Det måste ses och vi måste ju hejja fram vå lill-ponke så han går vidare till final!!

Eh....alla kanske inte är lediga eller för den delen sportintresserade..... Men det är jag!!
Det vore ju såååå kul om han gick och vann!!!

Så som sagt klockan 14 gäller det!!



Nu jäklar... hihihi...

Ser att det är några få som fortfarande går in och kikar i min blogg varje dag.... verkligen envist! :)

Nu har jag återfått lite lust och känner att jag har lite mer att tillföra än att bara skriva att jag suttit och skrivit på C-uppsatsen med Tina!

Så, vad händer egentligen idag....?

Jo, nu förstår ni är det dags att sätta fart på sommaren. Har numer SOMMARLOV!!!



Det är verkligen en otroligt ovan känsla, inget jag MÅSTE göra... Dock resulterar det i att jag nu ska ta tag i jobbandet istället!

Igår var jag och Tina inne i stan och gick upp med vår uppsats. Det gick rätt bra måste jag säga. Vårat arbete skapade en god och vettig diskussion, den bästa för dagen om jag får säga vad jag tycker!

Jag gillar Tina! Hon är en riktigt härlig tjej! Det är så kul att umgås med henne, speciellt som igår, när vi båda var lite trötta och spänningen släppte på väg hem... ihihihi...



Nu är det dag att sätta fart på lite städ och så här hemma, vill att det ska vara fint till helgen.

RSS 2.0