Veligare töser får man nog leta efter....

Mötte upp Kakan på Ica för att handla middag och något smarrigt till filmen som vi skulle hyra.

Men ingen av oss var speciellt hungriga eller ens sugna på att laga mat eller äta för den delen. Carin kom med, ivanliga fall, smarriga förslag, men ingenting föll mig i smaken och så tvärt om.

Tills vi kom till frysdisken och en Krögarpytt uppenbarade sig! Så fick det bli, pytt, rödbetor och stekt ägg. Till detta ett glas vin/cider. Lät helt perfekt i våra ögon och öron!

Väl hemma på Bolkavägen satte vi igång med maten direkt och SÅÅÅ gott det blev.

Sedan filmtajm! En film om en kille som har en löööve-affair med en 30årig kvinna och hur deras öden senare möts igen. Hm... en okej film... superbra om man jämför med 2012.... hhahhahahaa...

Daniel var iväg och sportade från 20 -23.30 så det blev MYCKET snack....Det är så skönt med sånna kvällar!
Sen passade vi på och busade lite med Daniel. Han hade gömt sina Dumle Snacks för att han inte vill bjussa. Men efter en stund så blev vi chokladsugna och bestämde oss för att gå på skattjakt. Sagt och gjort. Det tog inte lång tid för oss klippska brudar att lista ut hans hemliga ställe. Vi öppnade påsen försiktigt, hällde över bitarna i en skål, tog två bitar i var och blev alldeles full i fan. Vi fyllde påsen med kylskåpsmagneter (?!?!?!) och tejpade sedan ihop påsen igen och lade tillbaka den på hans gömställe. 

 När Daniel sen kom hem försökte vi trigga honom att "ta fram påsen så vi fick varsin bit". Men han höll på den länge, kikade tillochmed så den låg kvar på samma ställe..... och det gjorde den ju.... HAHHAHAHAA....

Vilket gott skratt vi fick oss sen, alla tre, när han tog fram den och kände att det inte var som det skulle!!!
Tack älskling för att du bjuder på dig själv utan problem! Du är bäst!!
Och Carin, fy fan va vi är listiga!! HAhahahahaa.....

EN GRYM KVÄLL!!

Mina grymma två... å så jag... hihi...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0