På schemat idag
Hade jag varit liten, alltså runt 5-10år hade det ju räckt att rita en liten teckning och kramat om pappi, men av någo anledning så höjer jag ribban tillsammans med min syster.
Idag blir det Nasi Goreng till varmrätt! Jag är ingen fena på att laga denna måltid, men min syster kommer till undsättning och ser till att det går rätt till!
Till efterrätt blir det en efterrrätt som jag bara tycker är sååååå god. Egentligen skulle vi bjuda på Pappis vaffo, chokladpudding tror jag det var. Men jag har jättesvårt för den konsistensen så jag tar ett eget initiativ och gör nått annat!
Vitchoklad-mousse typ, med frusen frukt på toppen! Det är perfekt. Ska endast ätas i en liten mängd annars blir det för mycket!
Recept:
2dl vispgrädde
1 burk lättkesella
200g vit choklad
vispa grädden och vänd ihop med kesellan. Smält den vita chokladen och vänd i även den. In i kylen en stund och låt stelna lite. Klar att serveras och glöm inte att toppa med goda bär.
Det är mitt tips på en bra Fars dag!