Stockholm!!

Kom till stan 9.40 igår... mötte upp Clara och gick till Gallerian för att at en fika och sen lämna tillbaka ett misslyckat köp =)
Det pratades om både det ena och det andra... Det finns ju sååååå mycket å säga om saker....

Sen gick vi en sväng på stan och shoppade lite och babblade på...Vi bokade bord på Claras jobb för att äta lunch där. Biff, bea och klyftpotatis.. inte illa va?! och sååå gott det var! Inte rktigt klokt! Bea på restaurang.. det är något speciellt det!

Efter lunchen strosade vi hemåt. Har inte varit i Claras nya lägehet så det var inte mer än rätt. Efter ett tag kom Peter hem och vi bestämde att vi skulle laga tacos till middag och smet iväg till butiken. Alltså... vad är det med Ica, fredagar och Avokados?? Det finns ju aldrig några fina, ätbara avossar.... Men just idag var det kanske tur i oturen för vi bestämde att Peter skulle gå upp med maten och att vi skulle ta en sväng med Claras bil till en närliggande butik. Men det startade inte.... så jakten på en annan bil med startkablar blev nästa uppdrag.... Tilslut får vi tag på två unga killar som mer än gärna hjälpte till.. sen gick det undan!

Till middagen hade sällskapte på 3 drygats ut och blivit 5.... mycket trevlig middag och sedan Lets dance....och som vanligt när jag ska sova borta så kommer önskan om min egen säng sakta krypandes... så vid 23 tog jag bussen rån Clara och runt halva stan för att slutligen hamna på 676an och hem....

En härlig dag!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0