Nyårsbyffé och fest!

Väl installerade på båten så besöktes Taxfreen ganska snabbt. Efter det var det dags att göra sig iordning. Hår, smink, kläder, skor, nalgar, smycken och gud vet allt man ska göra fint!

      
Mina hytt-homies, Världens sötase par, Så jäkla roliga!

Väl vid buffen så förvånades vi över hur mycket god mat det fanns att välja på! Vi åt hummer, räkor, kräftor, olika sorters kött, kallskuret och varmt, såser, grönsaker, god dricka och efterrätt!!
RIktigt bra, tror att alla 9 var nöjda och kunde känna sig mätta inför midnatt och det nya året!



Sen bar det av upp till discot för att dansa och fira in det nya året. Det blev en liten besvikelse, ingen känsla för att fira skapades av personalen, inte ens ett genensamt inräknande av det nya året...men när det väl var avklarat och dansen tg vid så va tusan!!!
Dansmackorna gick varma och glasen tömdes!


Stoffe vid 12-slaget

En av oss, säger inte vem, drack Bailys så det stod härliga till både före och efter maten....Sen slog spriten till sådär lagom till 03... och det skakades liv i varenda en av oss med härligt söta och roliga skämt, å så den där flaskan... =)

Fick sedan höra att den både blivit hängd och nattad i skon... hahahahhahaa... ja ni som var med vet ju vad jag menar... 

Brunchen på nyårsdagen var preics lika god och vällfylld som middagen innan...
Sen väntade den långa resan hem...lite taxfree, lite Ivanhoe i hytten, lite spel och annat.....
Tack för ett trevligt firande!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0