Väduren - Går inte att hejda...



Väduren är ett eldtecken och kan närmast liknas vid en vulkan som periodvis får sina utbrott, men i stunder däremellan kan det hända att hon tiger som muren. Du har stort behov av att få vara ensam med dig själv och dina tankar. Detta till trots är du mycket road av att umgås med din vänkrets. Ja, denna utökar du gärna, för du tycker om att knyta nya kontakter. Men det gäller att du inte tycker du att sällskapet är tråkigt, för då bryter du upp och går din väg.

Du är mänsklig, ömsint och rent av lidelsefull gentemot dina medmänniskor. Och de i din omgivning som upptäcker den här sidan hos dig kommer att älska dig hängivet. Var så säker!

Uppriktighet och ärlighet är ditt vapen. Inte för att du vill såra, men för att du hyllar uppriktigheten som den främsta av alla principer. Givetvis spar du inte heller på krutet när det gäller att berömma andra och visa din uppskattning. Du är inte den som snålar med känslorna, inte heller med materiella ting. Få är så generösa som du.

Du strävar efter att få förkovra dig. Du vill vidare, inte stå still för det tråkar ut dig. Du har ett snabbt intellekt, är beslutsam och impulsiv, men du har ett starkt begränsat tålamod i kombination med en optimism som sällan sinar.

Du är född till ledare, älskad och fruktad av dina underordnade som du kräver blod svett och tårar av. Dessutom inspirerar du andra i olika sammanhang. Helst ska du få tänka fritt, utan att styras av andra. Du är full av energi och framåtanda och uppskattar erkännande och ära högre än pengar för dina ansträngningar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0